Betis byr mer enn Espanyol

Kampen om Fernando Morientes er i full gang. Real Betis overbyr nå Espanyol. De spanske klubbene kan imidlertid slite med å matche spissens personlige betingelser.

Flere klubber ønsker seg Fernando Morientes i stallen, og nå ser det ut til å bli en real kamp om spillerens underskrift. Etter alt å dømme ligger det an til en ren auksjon. Ikke før rapporterte spansk TV om et Espanyol-bud på £2.3M, så melder Liverpool Daily Post at Real Betis skal være villige til å strekke seg til £2.5M.

Tyrkiske Fenerbache har som kjent også meldt sin interesse for spanjolen. Real Betis er imidlertid nå altså klubben som har lagt inn det høyeste budet, og dermed har Sevilla-klubben inntatt førersetet i jakten på "gullkalven".

Liverpool skal ha akseptert at de må ta et tap på spilleren, men Real Betis sitt største problem kan bli å imøtekomme spillerens lønnskrav. Liverpool Daily Post antyder sågar at en overgang til Betis kan falle i fisk på grunn av dette.

Aksepterer Anfield-klubben et så lavt bud som £2.5M, kan det imidlertid gi den spanske klubben en mulighet til å møte Morientes sine personlige betingelser. Samtidig vil det gi Rafael Benitez litt mer penger å rutte med i transfermarkedet.

Rapporter fra Spania antyder også at Betis vurderer å tilby midtstopper Juan Melli som en del av en bytteavtale. Liverpool Daily Post mener imidlertid at de røde ikke vil være så interesserte i dette, da de nå har bra med cover i den posisjonen.

I stedet ønsker Benitez å bruke pengene på å styrke angrepsrekka, etter at han nylig innrømmet at Liverpool må gjøre flere mål neste sesong om de skal vinne ligaen. Daily Post gjentar at Benitez akter å selge Djibril Cissé, og at han fortsatt vurderer trioen Darren Bent, Jermain Defoe og Craig Bellamy.