Billettsalg: LFC Legends v Norway Old Stars

Billetter til sommerens store fotballfest i Ålesund er i gang. Liverpool Legends spiller på Color Line Stadion torsdag 13. juli. Billettsalget er i gang.

Legendene på besøk i Florø 2004Liverpools gamle stjerner fra 70- og 80-tallet tar turen til Ålesund i sommer. På Color Line Stadion vil de møte et norsk lag bestående av gamle stjerner fra samme epoke. Fra Liverpool kommer bl.a. tidligere manager Roy Evans. Han har med seg et slagkraftig lag, med keeper Bruce Grobbelaar, Phil Neal, danske Jan Mølby, ”super-sub” David Fairclough og Alan Kennedy i spissen. Men det kommer mange flere, og ryktene fra Liverpool sier at spillere som Steve McManaman og Jamie Redknapp håper de snart er gode nok for å spille på Liverpool Legends.


Billettprisene er som følger, uansett hvor på stadion du vil sitte:

Voksne: kr.225,-
Barn: kr.150,-

The Kop samles på felt Z (Ståtribune, orange felt merket ”Stormen”).

Det blir lagt ut for salg 340 VIP-billetter. Disse har en pris på kr.550 for voksne og kr.450,- for barn. Her vil du få en unik mulighet til å komme tett inn på både de engelske og norske spillerne i VIP-avdelingen, med alt tilbehør som hører med. Men det er kun 340 billetter til salgs, så her er det først til mølla.

Du kan bestille billetter på denne linken

Det er allerede solgt over 1.500 billetter til kampen.

 

Overnatting

Disse hotellene er samarbeidspartnere til arrangementet. Det oppgis ikke noe spesiell rabatt på hotellene i forbindelse med kampen, men arrangøren vil i stedet sponse et stort supportertreff på Rådhusplassen før kampen.

 

Scandic hotel Ålesund 21 61 45 00

Thon hotel Ålesund (gamle Noreg) 70 12 29 38

Radisson SAS hotel 70 16 00 00

Comfort hotel Bryggen 70 12 64 00

 

Disse dagene er det for øvrig en stor festival i Ålesund. Sjekk mer info på: www.batfestivalen.no

 

 

Til Florø 15. juli

Vi minner samtidig om at Liverpools Legends som vanlig blir med på fotballfestivalen i Florø fra 14-16. juli. Motstander i år bli SK Brann Old Boys. Informasjon om billettsalg og program legges ut når det er klart. Business as usual, med andre ord.