Billettsalget til semifinalen starter 11.april

Liverpool FC har endelig offentliggjort billettsalget for semifinalen i FA-cupen. Supportere som har vært på tidligere runder i cupen blir prioritert.

Så har Liverpool omsider kommet med informasjon om billettsalget til semifinalen i FA-cupen mot Chelsea på Old Trafford lørdag 22.april.

Billettkontoret på Anfield har blitt tildelt en kvote på 29 564 billetter til kampen. Disse er i priskategoriene £55 (18%), £45 (45%), £35 (25%) og £25 (12%).  I tillegg råder de røde over 49 billetter for handikappede m/assistent og 20 billetter til synshemmede m/assistent. Disse er priset til £25, mens assistenten går gratis.

Aksjeeiere får kjøpe billetter først. Deretter starter det ordinære billettsalget, og billettene går til sesongkortholdere som har minimum en FA-cupkamp registrert på sitt fancard, samt fancard-holdere som har minimum to FA-cupkamper på sitt fancard.

Det ordinære salget starter tirsdag 11.april. Da får sesongkortholdere og fancard-holdere med minimum tre cupkamper registrert på sitt kort kjøpe billetter. Dagen etter får de med to registrerte cupkamper slippe til. Påfølgende torsdag og fredag åpner så salget for sesongkortholdere med en cupkamp registrert på sine kontoer.

Klubben garanterer at det blir billetter til alle som innfrir disse kriteriene. Det vil være noen billetter igjen etter dette salget, og klubben vil fordele disse blant fancardholdere som har en cupkamp registrert på kortet og som har søkt om billett til kampen.