Birmingham til Anfield med dårlig statistikk

Kveldens gjester har gjort det elendig på bortebane denne sesongen. Datoer klare for salg av Manchester United-billetter.

De fleste antar at spillere som Steve Finnan, Harry Kewell og Peter Courch er tilbake på laget mot Birmingham i kveld. Spillerne har blitt brukt lite i de siste. Det skyldes helt sikkert det tette kampprogrammet som nå ligger foran de røde.  Etter kveldens kamp venter fire tøffe bortekamper. Jan Kromkamp er usikker i troppen på grunn av ankelskaden, mens Daniel Agger kan få sin debut.

I Benitez 100. kamp som manager skal de møte et lag med dårlig bortestatistikk. Birmingham har tapt syv av åtte kamper, inkludert de fire siste. Med 19 poeng på 22 kamper i Premier League er dette den dårligste starten på en sesong noensinne (etter 22 kamper). Liverpool har aldri startet enn sesong bedre. I 1996/97 hadde de 42 poeng etter 21 og 22 kamper. Før kveldens kamp står de med 44 på 21 oppgjør. Scorer vi før pause har vi trolig vunnet. Statistikken viser nemlig at Birmingham nesten alltid taper hvis de ligger under ved pause. Det har skjedd åtte ganger hittil, og alle kampene har endt med null poeng for gjestene.

Vi gjentar tidligere info på denne siden vedrørende puber som sender kveldens kamp. Bohemen i Oslo er eneste stedet som har bekreftet ovenfor oss at de sender kampen. Tøyen Sportspub har trolig ikke bilder.

Scoringsvarsel til din mobil
For å få scoringsvarsel fra Robbie Fowlers comeback kan du sende meldingen LFC LIVE START til 2180.

Billettsalg til FA-Cupen
Liverpool FC opplyser i dag at de starter billettsalget til FA-cupkampen mot United 6. februar. Har du ikke aksjer eller sesongkort kan du bruke fancard å kjøpe enten online eller via telefon fra 9.-14. februar. Som vanlig du ha fancard for å kjøpe billetter til cupkampene.