Blackburn bekrefter Liverpools bud

Blackburn Rovers bekrefter at et bud fra Liverpool har utløst en klausul i Craig Bellamys kontrakt. Budet er trolig på £6.5M, og ikke £6M som først rapportert.

Blackburn Rovers bekrefter nå på sin offisielle hjemmeside at de har mottatt et bud fra Liverpool på Craig Bellamy som gir spilleren rett til å snakke med Anfield-klubben.

”Etter en samtale mellom manager Mark Hughes og den walisiske spissen i går, har nå klubben motvillig gitt Liverpool lov til å snakke med Craig. Et bud fra Anfield har møtt visse kriterier i spillerens kontrakt”, heter det i den offisielle meldingen fra Blackburn.

Lancashire Evening Telegraph hevder at utkjøpsklausulen på Craig Bellamy lyder på £6.5M, og ikke £6M som tidligere rapportert. Ettersom Liverpool nå får lov til å snakke med spilleren, må de følgelig også allerede ha budt £6.5M.

- Vi har gjort det helt krystallklart for Craig og hans rådgivere at vi ønsker å beholde han på Ewood Park. Vi ga han et forbedret kontraktstilbud før Liverpool meldte sin interesse. Et tilbud som samsvarer med våre ambisjoner og vårt ønske om å bygge på forrige sesongs suksess. Avgjørelsen ligger nå i spillerens hender, konstaterer Blackburn-formann John Williams.