Blodansamlinger i leggen plager Agger

Legene har funnet blodansamlinger bak en hinne i skinnleggen til Daniel Agger. Dette har medført så store smerter for dansken at han ikke har klart å trene ordentlig.

Liverpools danske forsvarstalent, Daniel Agger, har blitt scannet hele tre ganger for å klarlegge årsaken til plagene han sliter med i den ene leggen. Dette melder det danske nettstedet onside.dk. Skaden oppstod som følge av en stempling Agger ble utsatt for i reservelagskampen mot Everton for sju uker siden.

Den tidligere Brøndby-forsvareren gikk på smertestillende midler som gjorde han i stand til å spille helt frem til ligakampen mot Newcastle 19.mars. Etter den tid ble smertene så store at Liverpools medisinske støtteapparat fryktet et skjult brudd.

Men scanningene har ikke vist noe brudd. Man har imidlertid registrert kraftige blodansamlinger i leggen. Det bekrefter spillerens agent, Per Steffensen, til onside.dk.

- Stemplingen var nær ved å brekke beinet til Daniel, men det skjedde heldigvis ikke. Legene har funnet blodansamlinger bak en hinne i skinnleggen. Disse blodansamlingene skal påvirke lokale nervetråder, som i sin tur utløser store smerter. En lege jeg har snakket med sier at smertene kan sammenlignes med smerter man føler når man har brukket beinet, og derfor ble også Daniel behandlet med smertestillende midler, forklarer Steffensen.

På grunn av smertene har Agger ikke vært i stand til å trene ordentlig den siste tiden, men nå skal det endelig være bedring å spore. Steffensen sier til det danske nettstedet at midtstopperen skal prøve å trene igjen en av de kommende dagene. Dersom han da ikke får føling med smertene igjen, er det håp om at dansken kan få et par kamper på førstelaget på tampen av sesongen.

En av de som håper at Agger snart er tilbake på banen, er Liverpool-legenden Ronnie Whelan. Han er full av lovord om dansken. 

- Agger virker komplett. Han har allerede vist hvilke kvaliteter han besitter som fotballspiller. Han er god med ballen, god i lufta og plasserer seg godt. Han har hatt en lovende start på Liverpool-karrieren, uttaler Whelan til onside.dk.