Boktrøbbel for Riise

John Arne Riise kritiseres for å ha brutt en bok-kontrakt. Folk går mann av huse for å se Wigan - Liverpool.

John Arne Riise vil ifølge VG og TV2-Sporten stoppe et bokprosjekt han allerede har fått betalt for. VG skriver at Riise som 22-åring inngikk en avtale med forlaget Schibsted og forfatter Atle Nielsen om skriving av biografien til sunnmøringen. Tre år senere har han ifølge riksavisen inngått en avtale med en annen forfatter, og ergo brutt avtalen.

- Jeg har valgt å holde det hemmelig, og det er faktisk ingen som vet hvem som skal skrive boken utenom han det gjelder, sier Riise til TV 2.

Nå føler Atle Nielsen seg lurt.

- Jeg forholder meg til kontrakten, og hadde vel forventet at også han skulle gjøre det. Han spiller for Liverpool og kan ikke plutselig bare begynne å spille for Everton uten å ordne opp i det formelle, uttalte Nielsen til TV2-Sporten i kveld.

John Arne Riise vil i følge VG vente med å gi ut boken til han har fylt 30. Han skal nå være innstilt på å kjøpe seg ut av kontrakten med forlaget som han allerede har fått forskuddsbetaling fra.

Wigan er utsolgt
Wigan rapporterer om at JJB Stadum kommer til å bli fullstendig utsolgt når Liverpool kommer på besøk lørdag 11.februar. Billettene til hjemmeseksjonen har allerede forsvunnet som dugg for solen, og hjemmelaget regner også med at Liverpool selger ut sin kvote på 5000 billetter uten problemer. Dette er tredje gang denne sesongen at Wigan fyller sin stadion til randen. Også kampene mot Arsenal og Manchester City ble helt utsolgt i Wigan.