Bolaños-avgjørelse i neste uke

Benítez tror det kan komme én eller to spillere til i januar. Avgjørelse om prøvespiller Christian Bolaños tas i neste uke. Kommenterer ikke Dudek-rykter. Morientes tilbake i trening og kan være tilbake mot Luton.

Rafael Benítez sier i et intervju, som ligger ute på e-seasonticket på liverpoolfc.tv, at de røde muligens henter ytterligere én eller to spillere nå i januar. En av de spillerne som er i Liverpools søkelys er 21-årige Christian Bolaños. Høyrekantspilleren fra Deportivo Saprissa har vært på prøve siden mandag og Rafael Benítez gir inntrykk av at han er imponert over det costaricaneren har prestert på Melwood.
-  Bolaños er en spiller vi fulgte før vi dro til Japan. Vi har sett noen videoer og han spilte veldig bra. Han har gjort mye bra på trening og vi må bestemme også i løpet av neste uke. Mot oss i Japan var han veldig god og etterpå har han spilt bra. Bolaños er en spiller som alltid vet hva han skal gjøre med ballen.

Utelukker ikke flere salg
Benítez utelukker ikke at flere enn Josemi og John Welsh vil forlate klubben i dette overgangsvinduet.
- Det avhenger av markedet, hvilke spillere man selv ønsker og andre klubbers interesser. I øyeblikket tror jeg vi trenger alle spillerne vi har, uttaler Benítez.

Kommenterer ikke Dudek-rykter
Så sent som i dag varslet Jerzy Dudek at han ønsker seg bort for å få spilletid, men manageren ønsker ikke å kommentere dette ytterligere.
- Dudek er vår spiller, og vi er stolt av å ha Jerzy her. Han har erfaring og vi trenger gode spillere på laget, var alt Benítez ville si om den saken.

Morientes tilbake mot Luton?
Liverpool møter Luton i FA-cupens 3. runde på lørdag og Benítez bekreftet at Morientes kan være aktuell for troppen som reiser til Kenilworth Road.
- Morientes trener og er nesten kampklar. Vi får ta en sjekk på ham i morgen og se om han blir med i troppen. Av de øvrige er det kun Zenden som er ute, forteller spanjolen.