Bolton forbereder bud på Traore

Er på vei bort. Nye spillere presentert, i morgen venter debuter. Spillesugen Craig Bellamy.

Bolton har som kjent jaktet Dietmar Hamann, og nå forbereder de også et bud på Liverpools Djimi Traore. Budet er ventet å ligge rundt en million pund.

Det har lenge vært antatt at den franske venstrebacken er en av spillerne som vil bli ofret under opprenskningen av spillerstallen.

Traores muligheter til spilletid er ytterligere redusert etter at Fabio Aurelio ble handlet inn.

Nye spillere presentert

To andre nye spillere, Craig Bellamy og Mark Gonzalez, ble i dag presentert som nye Liverpool-spillere på Melwood.

Flere av de nye spillerne, særlig forsvarerne, vil få sjansen allerede i de første treningskampene, hvorav den første går av stabelen mot Wrexham i morgen.

Ettersom Jamie Carragher og de andre VM-spillerne hviler helt til neste uke, vil manageren benytte Gabriel Paletta og Fabio Aurelio i vennskapskampene, sier han til Liverpool Daily Post.

Spillesugen Bellamy
Men også de mer offensive spillerne kan komme i aksjon.

Tidligere Blackburn-angriperBellamy er svært spillesugen. Han starter gjerne Liverpool-karrieren sin mot Wrexham på Racecourse Ground i morgen.

- Jeg har spilt der et par ganger med landslaget, og jeg har alltid likt det. Vi møtte Canada der, og da var atmosfæren flott, skryter han om Liverpools reservearena.

Møte mellom gamle kamerater
For Bellamy innebærer turen til Wales også et gjensyn med hans gamle lagkamerat Chris Llewellyn. De to spilte i sin tid sammen for Norwich City. 

Llewellyn ser fram til å treffe igjen Bellamy, og han tror duoen Bellamy/Robbie Fowler er i stand til å skape trøbbel for de fleste.

- De er begge to svært gode spillere og sjøl om Fowler ikke er som han var før, kan han holde ballen oppe til Bellamy får løpt gjennom, tror Wrexham-spilleren.