Brann oldboys-Liverpool Legends 1-5 (0-1)

Bergenserne måtte bite i gresset for et Liverpool-lag som kom sterkere og sterkere utover i kampen i Florø.

Til tross for at to kamper på tre dager er tøff kost for gamle gutter som Ian Rush og Jan Mølby, hadde Liverpool ingen problemer med å slå Branns oldboys-lag under Florø Fotballflora i dag.

Men det måtte et sjølmål av Per Egil Ahlsen til for å åpne målballet. Keeper ga retur, og ballen gikk via Ahlsen og i eget nett.

Sånn sto stillingen seg til pause, før Trond Egil Soltvedt utliknet rett etter hvilen.

Derfra og ut var det Liverpool- og Mark Walters-show for alle penga. Walters gjorde intet mindre enn tre mål. I tillegg kom også John Durnin på scoringslista.

2-1 kom i det 38. minutt, 3-1 i det 43. minutt, 4-1 i det 52. minutt og 5-1 i det 58. minutt.

Sånn så da også kampen ut:

Liverpool hadde mest spill i første omgang, men slet da med å skape framdrift.

I andre omgang fikk de hovedsaklig engelske gjestene mer rom, og midtbanespillerne fikk spre ballene sine temmelig uforstyrret.

Resultatet ble sjanser og mål på løpende bånd, særlig besørget av banens beste spiller, Walters.

Etter kampen sa han seg enig i at det var avgjørende at det åpnet seg mer rom i andre omgang, samtidig som han selvfølgelig klaget over det harde kampprogrammet under Norges-turneen.

Dette ga seg utslag i et lavere balltempo i dag enn under "landskampen" på torsdag, men også i dag ble det altså komfortabel seier for Liverpool Legends.