Cañizares velges fremfor Reina

Det ser ut til at Santiago Cañizares vil få tillit i Spanias mål når Luis Aragones skifter ut hele laget til kampen mot Saudi-Arabia. Samtlige røde spanjoler starter dermed trolig på benken.

Det blir Santiago Cañizares, og ikke José Reina, som vokter buret for Spania i VM-kampen mot Saudi-Arabia i ettermiddag. Det avslører landslagssjef Luis Aragones til Reuters. Spania kommer som kjent til å stille med et rent ”reservelag” i denne kampen, der man bytter ut hele førsteelleveren fra forrige kamp. Det største spenningsmomentet knyttet seg til hvem som skulle vikariere for Iker Casillas.

- Det har vært vanskeligst å velge målvakten til denne kampen. Men jeg må lytte til samvittigheten min, og Cañizares vil spille. Han er i god form for øyeblikket, uttaler Aragones til nyhetsbyrået.

Cañizares mistet forrige VM på grunn av et uhell i hjemmet. Han mistet en flaske etterbarberingsvann, som traff foten hans og satte han utenfor mesterskapet i Japan og Sør-Korea. Det er nok dette Aragones sikter til når han nevner samvittighetskvaler i denne sammenheng.

Dermed er det alt som tyder på at ingen Liverpool-spillere vil være å finne i startoppstillingen når kampen mot Saudi-Arabia i gruppe H sparkes i gang kl. 16.00.