Calum Woods får kontrakt i Dunfermline

Både Calum Woods og Robbie Foy har prøvespilt for Dunfermline, men kun Woods får kontrakt. Smartkort erstatter snart papirbilletter.

Calum Woods kommer til å signere en toårskontrakt med Dunfermline Athletic på onsdag, melder nettstedet til BBC. Både Woods og Robbie Foy (bildet) ble frigitt av Liverpool ved sesongslutt, og begge takket ja til et prøveopphold i den skotske toppklubben. Mens forsvarspilleren Woods imponerte nok i treningskampene til å få fast kontrakt, må vingen Robbie Foy fortsette å lete etter ny arbeidsgiver andre steder. Dunfermline ser på Woods som en spiller for fremtiden og det forventes dermed ikke at han vil være en utfordrer til en plass på førstelaget allerede nå.

Smartkort erstatter snart papirbilletter
Innen 2008 kan Liverpool FC ha sluttet å produsere papirbilletter. Fra kommende sesong vil sesongkortinnehavere benytte smartkort for å komme seg inn på Anfield i alle de 80 inngangene. Dette blir innført etter en suksessfull prøveperiode forrige sesong. Smartkortene erstatter de 28000 sesongkortheftene som har blitt brukt tidligere. Klubben håper på denne måten å forbedre sikkerheten, redusere risikoen for forfalskninger, redusere svartebørssalg og at tilskuerne kommer fortere gjennom telleapparatene. Systemet er allerede implementert hos en fjerdedel av Premier League-klubbene.