Carra håper Cardiff og fansen vil inspirere

Jamie Carragher satser på først og sist på Millennium Stadium, med støtte fra verdens beste fans. Steven Gerrard oppfordrer til kjøp av finalesangen.

Å skrive historie i Cardiff
Liverpool FC vant den første engelske finalen som ble spilt i Cardiff, mens man i 2001 vant Ligacupen på Millennium Stadium.  Nå er de røde tilbake i Wales’ storstue, for siste gang før man tar i bruk nye Wembley.  Jamie Carragher sier til fa.com at han håper man kan skrive litt historie, hjulpet av et reisende The Kop.

- Forhåpentligvis vil Cardiff være et lykkested for oss, sier Carra.

- Vi vant den første finalen der, og det ville være fint om vi kunne reise ned og også vinne den siste.  Vi trodde vår sjanse til å gjøre det forsvant forrige sesong, da vi forventet at finalene skulle være på Wembley denne sesongen, men nå har vi en ny sjanse.  Det hadde vært artig å ha skrevet litt historie.

- Våre fans er også en viktig del av vår suksess i cupene.  De er oppe der sammen med de beste, faktum er at de trolig er de beste i verden.  Hver klubb vil sannsynligvis tro at deres fans er de beste, men våre supportere har gang på gang bevist det.  De vil bli virkelig viktige i Cardiff.


Stevie G støtter ”Ring of fire”
Steven Gerrard sier at han liker Liverpools finalesang, og håper at fans også kjøper cd’en og laster den ned fra internett.  Overskuddet vil gå til veldedige formål.

- Jeg liker virkelig sangen ”Ring of Fire”, og jeg synes det er flott at den er blitt vår finalesang, sier kapteinen.

- Jeg er sikker på at den vil bli godt mottatt.  Jeg er bare glad for at vi ikke behøvde å gjøre en rap versjon eller synge selv siden det ville blitt en katastrofe!

- Min melding til alle er å laste ned sangen fra Liverpoolfc.tv og samtidig sørge for at den kommer til topps på salgslistene.

- Forhåpentligvis, hvis alt går bra i Cardiff på lørdag, vil vi kunne ta fram champagnen i garderoben etterpå og alle spillerne vil feire med å synge finalesangen.

- Det er en så flott sang, ikke minst med tanke på at vi har så mange utlendinger i troppen, ettersom den er så lett å lære.  Selv ikke de som kan den kan være med på refrenget.