Carra og Xabi entrer scenen igjen

Jamie Carragher og Xabi Alonso inn på laget igjen på Stamford Bridge. Det spår Chris Bascombe i Liverpool Echo.

Storparten av Liverpools spillertropp har fått innvilget en sårt tiltrengt fridag i dag, før Rafael Benitez tar de siste forberedelsene før Chelsea-kampen med en samlet tropp i morgen. Spanjolen hvilte som kjent fire spillere mot Birmingham på onsdag; Cissé, Sissoko, Carragher, Alonso. Chris Bascombe i Liverpool Echo er sikker på at i alle fall Carragher og Alonso vil returnere til startoppstillingen på Stamford Bridge.

- Jeg prøvde å erstatte gode spillere med andre gode spillere på onsdag. Jeg har fortalt spillerne at de må være forberedt på å stå over noen kamper i den perioden vi nå går inn i. Jo flere kamper vi må spille, jo større er risken for skader, uttaler manageren til Echo i ettermiddag.

- Noen spillere er kanskje mer trøtte enn andre. Derfor må vi bytte litt på. Vi har svært mange kamper nå, og de neste tre er bortekamper i ligaen. I tillegg har vi FA-cupen og Champions League. Troppen er bedre enn tidligere, og det må vi benytte oss av. Det er ingen dårlig avgjørelse å pare sammen Gerrard og Hamann sentralt på midtbanen. Å bytte ut Gerrard med Xabi Alonso er heller ingen dårlig avgjørelse, hinter spanjolen.

- Problemet på onsdag var scoringen til Birmingham. Dersom Xabi hadde klarert den ballen i det 88.minutt, ville folk ha sagt at det var fantastisk at vi kunne hvile spillere og likevel vinne kampen. Nå ble dette sett på som et problem da kampen var over, konstaterer Rafa.