Carra sikter mot ligagull neste år

Jamie Carragher tror Liverpool kan ta ligagullet neste år om fremgangen fortsetter i samme tempo. Scouseren mener at andreplass er det beste de røde realistisk sett kan oppnå i år.

Etter en høytidelig seremoni i går kveld kan Jamie Carragher i dag smykke seg med ”Freedom of Sefton”. Nå sikter han mot enda større priser neste sesong. Da håper han å kunne henge en ligavinner-medalje rundt halsen.

Carragher forteller til liverpoolfc.tv at de røde vil kjempe med nebb og klør med Chelsea til det er matematisk umulig å vinne ligatittelen denne sesongen, men scouseren innser at det blir vanskelig å ta igjen Mourinhos menn. Derfor er målet nå en andreplass denne sesongen, før man sikter seg inn mot ligatittelen til neste sesong.

- Vårt mål for neste sesong vil definitivt være å vinne ligamesterskapet. Vi har gjort store fremskritt siden vi tapte for Southampton på denne tiden i fjor. Jeg husker hvor dårlig vi spilte den dagen. Vi har tatt sjumilssteg fremover ved å vinne Champions League på veien, og nå utfordrer vi tetlagene. Det viser at vi har gjort det bra det siste året, uttaler 27-åringen.

- Forhåpentligvis kan vi gjøre lignende fremskritt det neste året, og ende opp som ligamestre ved sesongslutt 2007. Jeg tror ikke vi har mulighet til å ta igjen Chelsea nå. De har et bra lag som ikke taper eller spiller uavgjort i mange kamper. Realistisk sett er det en kamp om andreplassen for oss nå, legger han til.