Carra takker Fowler

Jamie Carragher er takknemlig for Robbie Fowlers scoring mot United. Warnock med 50 kamper for Liverpool.

På de 12 siste ligakampene har Liverpool hentet intet mindre enn 34 av 36 mulige poeng. Imponerende!

Dersom de røde slår Manchester United kommende søndag vil de være oppe på andreplass på tabellen for første gang denne sesongen, om vi ser bort i fra noen timer i midten av desember. Jamie Carragher takker i dag Robbie Fowler for en unik mulighet til å klatre forbi Alex Fergusons mannskap på tabellen, etter at den tidligere Liverpool-spissen avgjorde Manchester-derbyet med sin 3-1 scoring for City på overtid.

- Robbie gjorde oss utvilsomt en tjeneste. Det blir en veldig viktig kamp for oss til helgen. Begge lag gjør det de kan for å holde følge med Chelsea. Alex Ferguson har uttalt at de ønsker å være det laget som kommer nærmest Chelsea, og det er også vårt mål. Vi er evig takknemlig overfor Robbie og Manchester City for den hjelpen vi fikk i helgen, uttaler Carra.

- Vi visste alle resultatet fra Manchester-derbyet før vi gikk på banen på lørdag, og det ga oss et løft foran møtet med Tottenham. Kampene våre mot United er fulle av tradisjoner, og vi hadde en god statistikk på Old Trafford under Gerard Houllier. Vi var veldig misfornøyd med kampen vi spilte der i fjor (tap 2-1, red.anm.), så vi er desperate etter å rette opp igjen det inntrykket, legger han til.

Warnock rundet 50
Stephen Warnock fikk knappe ti minutter på banen som innbytter mot Tottenham på lørdag. Det var nok til at han kunne registrere sin kamp nummer 50 for Liverpool.

Imponerende med tanke på at scouseren har brukket foten hele tre ganger, og som en konsekvens av det mistet nesten fire sesonger av sin unge fotballkarriere. 24-åringen fra Ormskirk har vært Liverpool-spiller siden 1998, men tilbrakte en hel sesong på lån i Coventry.

Denne sesongen står Warnock bokført med 16 kamper fra start og 4 som innbytter. Han har ennå ikke gjort mål i den røde trøya. De 50 kampene hans fordeler seg slik:  31 i Premier League, 11 i Champions League, 5 i ligacupen, 2 i FA-cupen og 1 i klubb-VM.