Carragher i startoppstillingen igjen?

Gary Neville sliter med skade og derfor kan Jamie Carragher få sjansen på høyrebacken mot Jamaica i morgen. Crouch og Owen på topp? Seagraves gjenforent med Jewell.

Jamie Carragher får trolig spille fra start på høyrebacken når England i morgen møter Jamaica på Old Trafford. Gary Neville sliter fortsatt med hamstringskaden han pådro seg mot Ungarn, og Carragher er den mest naturlige erstatteren. Det vil i så fall bli A-landskamp nummer 25 for Liverpool-spilleren. 26-åringen har startet 10 kamper og byttet inn 14 ganger for England. Carragher spilte også på høyrebacken i 2.omgang mot Ungarn etter at Neville måtte ut i pausen. Sven-Göran Eriksson har også mulighet til å benytte Owen Hargreaves i den posisjonen. Englands landslagssjef bekrefter imidlertid at det kun er snakk om ikke å risikere Gary Neville, som antagelig er tilbake i førsteelleveren når England møter Paraguay i første gruppespillskamp neste lørdag.
- Gary Neville har et lite problem med det ene beinet. Doktoren og jeg tok derfor avgjørelsen om å ta ham ut av trening. Han vil være ok på mandag, forteller Eriksson.

England vil sannsynligvis gå tilbake til en 4-4-2-formasjon etter å ha eksperimentert med Steven Gerrard som spiss og Jamie Carragher i en defensiv midtbanerolle i 3-1-seieren mot Ungarn. Peter Crouch og Michael Owen blir nok spissparet mot Jamaica.

- Vi kommer til å spille litt annerledes i morgen sammenlignet med tirsdag, bekrefter Eriksson.
- Jeg ønsker ikke å snakke om formasjoner, men det blir kanskje forskjellig fra forrige kamp. I disse privatlandskampene, vil vi forsøke to ulike måter å spille på. Dette kommer vi til å bruke i løpet av VM-sluttspillet.

England (sannsynlig lagoppstilling): Robinson, Carragher, Cole, Terry, Ferdinand, Beckham, Lampard, Gerrard, Cole, Crouch, Owen.

Englands generalprøve før VM har avspark kl. 15.00 og sendes direkte på skandinavisk fjernsyn.

Seagraves trener i Wigan
Mark Seagraves har fått jobb som førstelagstrener i Wigan. Han og Wigan-manager Paul Jewell var i Liverpool sammen på 80-tallet. Kun Mark Seagraves fikk førstelagskamper for Liverpool. Han fikk prøve seg i to cupkamper i 1985/86-sesongen. Større spillerkarriere fikk forsvarspilleren i Manchester City og Bolton. Mark Seagraves kommer fra trenerjobb i Blackpool.