Carragher støtter appell

Jamie Carragher støtter Liverpools og West Ham appellering av de røde kortene som ble delt ut i går. Reservelaget i aksjon mot West Brom i Wrexham i kveld.

Tidligere i dag bekreftet både Liverpool og West Ham at begge klubbene kom til å appellere de røde kortene dommer Howard Webb gav Garcia og Mullins. Begger vil miste FA-Cup finalen dersom kortet blir stående. FA bekreftet tidligere i dag å ha mottatt klagene fra klubbene og vil ta en avgjørelse på saken fredag.

Jamie Carragher støtter klubbene og håper spillerne kan bli tilgjengelig i Cardiff 13. mai.
Til klubbens Official Site sier han følgende:

- Jeg stod ikke nærmest, men fra hva jeg så gikk jeg ut i fra at dommeren kom til å gi dem hvert sitt gule. Forhåpentligvis vil dommeren revurdere sin oppfatning (det har han ikke gjort, red anmerk). Carra fortsetter:

- FA må involveres dersom dommeren står på sitt. Det er i det hele tatt en merkelig situasjon som kanskje ikke vil oppstå igjen. To lag møtes rett før en stor Cupfinale og begge får en spiller utvist. Begge spillerne er tippet til å starte i finalen og ingen av lagene vil få en fordel dersom FA reduserer straffen slik at de kanskje bare mister de to neste ligakampene.

 - Jeg kjenner West Ham-spilleren ganske bra etter å ha spilt med ham på Englands U-21. Ingen av dem vil kanskje få en mulighet til å spille i en FA-Cup finale igjen og Hayden Mullins var oppløst i tårer etter kampen. Luis var også preget av stundens alvor. Vi kommer til å savne ham hvis suspensjonen blir opprettholdt. Han er en spiller for de store kampene og et gyllent øyeblikk fra Garcia kan vinne kampen for oss.

Ungt reservelag
Reservelaget spiller kamp igjen i kveld og skal forsøke å rette opp inntrykket mot Aston Villa (0-3) på Racecourse Ground i Wrexham. Laget spiller kamp igjen allerede søndag. Da mot Manchester United. Også den kampen går på hjemmebane.
Her er kveldens oppstilling:

David Martin
Antonio Barragan
James Smith
Godwin Antwi
Miki Roque
Lee Peltier
Paul Anderson
Besian Idrizaj
Ramon Calliste
Danny Guthrie
Robbie Foy

Reserver:
Jack Hobbs
Paul Lancaster
Ryan Flynn
Robbie Threlfall
Craig Lindfield