Carson holdt buret rent

Utlånskeeper Scott Carson innledet travel landslagshelg med seier. Riise måtte avbryte trening, tok ingen sjanser. Juniorene i aksjon mot Everton i dag.

Carson (bildet) har utmerket seg med å gjøre noen gode kamper mellom stengene i Charlton etter at han ble lånt for sesongen. Keeperen har også reddet et par straffespark på de første ukene av sesongen og på The Valley er tilbakemeldingene at de har fått en keeper i toppklassen.

I går innledet han en travel landskamphelg. 12 førstelagsspillere kan være i aksjon for sine respektive landslag i løpet av dagen (sjekk oversikt). Carson holdt nullen for Englands U-21 da de slo Tyskland 1-0 i kampen om å komme til EM.

Riise måtte avbryte
I Hellas gikk telefonlinjene varme for de norske journalistene da John Arne Riise måtte avbryte gårsdagens trening. Liverpoolspilleren skal ha fått sterke smerte i ankelen, men det gikk heldigvis bort med ising. Det medisinske støtteapparatet tok imidlertid ingen sjanser og det ble bestemt at det beste for alle parter var å avbryte treningsøkten for backen. John Arne stod som kjent over de to siste landskampene på grunn av kraftig overtråkk i ligastarten. Han får daglig behandling for å unngå at han skal tråkke over igjen.

Juniorene i aksjon
Liverpools U18 har startet sesongen elendig og får det sikkert heller ikke enkelt når de skal borte mot Everton i dag. Laget har fortsatt ikke vunnet en kamp og ligger sist på tabellen. Forrige helg spilte de 1-1 mot Wolves og håper å kunne bygge på det.