Carson i Wednesday også neste sesong?

Scott Carson antyder at han gjerne fortsetter utlånet i Sheffield W også neste sesong. Gonzalez bitter på immigrasjonsmyndighetene. 20 mål av bursdagsbarn.

Sheffield Wednesday tapte bunnoppgjøret mot Crewe i helgen (2-0). Etter kampen indikerte den utlånte Liverpool-keeperen Scott Carson imidlertid at han kan tenke seg å spille for ”uglene” også neste sesong om de unngår nedrykk.

Trass i at han slapp inn to mål leverte 20-åringen en ny strålende kamp på Gresty Road, og selv om målvaktens fremtid nok er i Premier League på lang sikt, håper Carson at Liverpool lar han fortsette på lån i Wednesday også neste sesong. Sisteskansen mener han utvikler seg mer som førstekeeper på Hillsborough enn som målvakt på Liverpools reservelag.

- Jeg vil ikke utelukke spill for Wednesday neste sesong dersom jeg ikke er involvert hos Liverpool, uttalte Carson etter sin femte kamp for Paul Sturrocks mannskap.

Det er da i første rekke et sesonglangt låneopphold keeperen har i tankene, ettersom han har fått få sjanser til å vise seg frem i Liverpool denne sesongen.

- Jeg trives her. Nå har jeg spilt fem kamper og føler meg i mye bedre form enn jeg var i Liverpool, der jeg bare trente og ikke fikk spille. Det er ingenting som slår det å spille kamper. Problemet i Liverpool er at jeg kun får en kamp nå og da, og det gjør det vanskelig å spille bra. Jeg visste det ville bli vanskelig å få spilletid da jeg skrev under for dem, men jeg trodde likevel at jeg ville få flere muligheter enn jeg har fått.

- Rafael Benitez kjøpte Jose Reina ved starten av denne sesongen, og han har gjort det bra. Derfor kom jeg hit. Akkurat nå synes det best for meg å gå på lån for hele neste sesong, for å få mer erfaring. Jeg tror også at manageren ønsker det. Jeg utelukker ikke at jeg kommer tilbake til Wednesday, men jeg må vente og se hva som skjer.

Mot Crewe berget Carson Wednesday fra ydmkelse med flere klasseredninger.

Gonzalez på offensiven
Mark Gonzalez ga Liverpools supportere et glimt av hva de har gått glipp av da han var ”Man of the Match” mot Real Madrid i helgen, og berget det ene poenget for Real Sociedad med sitt utligningsmål på Santiago Bernabeu.

Etter kampen var chileneren som skrev under på en overgang til Liverpool fra Albacete i fjor på offensiven, og antydet at de som hadde nektet han arbeidstillatelse i England hadde gjort en tabbe. Gonzalez la ikke skjul på at han fortsatt er fast bestemt på å spille for Liverpool neste sesong.

- Jeg håper Liverpools supportere så meg i aksjon i denne kampen, og det håper jeg også folkene som bestemte at jeg skulle nektes arbeidstillatelse i England gjorde. Det vil være absurd om jeg ender opp uten å få spille for Liverpool.

- Etter to år i Spania, i mai eller juni, kvalifiserer jeg til spansk statsborgerskap. Da kan jeg søke om EU-pass, men også det ligger i hendene på myndighetene, slår han fast.

20 mål av bursdagsbarn
Robbie Fowler nettet på sin 31 årsdag i går, men han er langt fra det første bursdagsbarnet som har funnet veien til nettmaskene for Liverpool. Faktisk var dette 20. gangen at en spiller som har bursdag scorer for Liverpool. Vi må imidlertid helt tilbake til 1992 for å finne forrige gang det skjedde, da David Burrows nettet mot Norwich i oktober det året.

Spillere som Gordon Hogdson, Terry McDermott og Ronnie Whelan har sågar klart denne bragden to ganger hver seg. Her finner du den komplette listen over ”bursdagsmål”.