Carson kan hentes hjem

Liverpool kan tilbakekalle Scott Carson fra låneoppholdet i Charlton om Jose Reina eller Jerzy Dudek skulle bli skadet. Redknapp mener at Gerrard trives bedre under McClaren.

Liverpool FC har vært smarte nok til å sørge for en klausul i Scott Carsons utlånsavtale med Charlton som gjør at de kan kalle keeperen hjem igjen når som helst i løpet av sesongen. Dette kom frem etter at Charlton krevde en tilsvarende avtale med Leeds når de skulle låne ut den danske sisteskansen Stephan Andersen. Denne avtalen falt i fisk fordi Leeds nektet å godta kravet fra Charlton om å kunne tilbakekalle keeperen når som helst.

I utgangspunktet er Carson lånt ut fra Liverpool til Charlton for hele sesongen. Men Rafael Benitez har altså tatt høyde for en eventuell skade på Jose Reina eller Jerzy Dudek når avtalen med London-klubben kom i stand.

- Vi følte at dersom vi skulle låne ut Stephan Andersen til Leeds, så måtte det være på samme vilkår som låneavtalen vi har med Liverpool når det gjelder Scott Carson. Ellers ville vi sitte i baret om Scott må dra tilbake til Liverpool, uttaler Andrew Mills i Charlton-ledelsen til klubbens offisielle nettside.

Redknapp spår suksess for Gerrard
Tidligere Liverpool-kaptein Jamie Redknapp tror Steven Gerrard endelig er i ferd med å reprodusere sin gode form for Liverpool også på det engelske landslaget. Gerrard vil spille sin 50. kamp med de tre løvene på brystet mot Makedonia i morgen, og satser på å følge opp den gode innsatsen mot Andorra. Det i en fri rolle på høyresiden av midtbanen.

- Det finnes ikke den ting Steven Gerrard ikke kan gjøre på en fotballbane. Han kan løpe, han kan slå pasninger, han kan legge innlegg, og han kan skyte. Måten han satte inn sin niende scoring for landslaget på volley mot Andorra er bevis på det siste, mener Redknapp.

- Dersom Steven Gerrard fortsetter på denne måten er det ingen som vil savne David Beckham på høyresiden. Gerrard er en bedre spiller også, sier Redknapp junior til liverpoolfc.tv.

- Gerrard led av å spille under Sven Göran Eriksson. Han ble bedt om å spille i en defensiv rolle sentralt på midtbanen, og det stoppet hans naturlige offensive spill. Han er en veldig dyktig spiller, med et utrolig instinkt når det gjelder å forstå spillet.

- Når du blir kjent med Steven, vil du også oppleve han som intelligent og humoristisk, og han lever og ånder for spillet. Han er tvers gjennom en god proff. På banen skaper han sjanser, er aggressiv, vinner ballen og angriper gjennom hardt og målrettet arbeid. Han utfordrer alltid forsvarerne på tempoet. Han er en fantastisk spiller, en av de beste i verden. Og nå har han blitt en playmaker for England, akkurat som han er det for Liverpool, konkluderer Redders.

U18 jakter sin første seier
Liverpool U18 har ikke fått noen god start på sesongen, med to tap og en uavgjort på de tre første kampene. Lørdag reiser laget til Sunderland i jakt på sin første seier. Trener John Owens må da greie seg uten Michael Burns, som er suspendert etter å ha blitt utvist mot Crystal Palace i sesongens andre kamp. Ray Putterill er imidlertid tilbake etter skade, og vil få en plass på reservebenken etter å ha vært satt på sidelinja i nesten ett år.

- Vi ser tegn på fremgang, og jeg tror vi snart vil omsette ballinnehav i sjanser, og sjanser i scoringer. Vi har litt dårlig dekning i forsvaret for tiden, så vi må utnytte troppen til fulle. Det er fortsatt tidlig i sesongen, og våre førsteårsspillere har ikke blitt helt kjent med andreårsspillerne enda. Vi har også fem mann på Melwood, som ikke er tilgjengelige for oss til hver kamp. Vi har ikke fungert bra som lag så langt, men vi vil bli bedre for hver kamp vi spiller, forsikrer trener Owens i et intervju med Liverpool Daily Post.