Carson og Flo på U21 landslag

Unge røde innkalt til landskamper neste uke. Dario Gradi fornøyd med lånespiller fra Liverpool. Sunderland avviser rykter om Jerzy Dudek.

Sinama-Pongolle tilbake på banen
Bildene før kveldens kamp mot Maccabi har vist at Florent Sinama-Pongolle har fått på seg treningstøyet igjen, og 21-åringen er trolig aktuell for en plass på benken mot israelerne.  I tillegg er angriperen blitt kalt opp av Frankrike U21 til å spille privatlandskamp mot Belgia førstkommende tirsdag.

Scott Carson vil også være opptatt med landslagspill til neste uke.  Keeperen vil være med England U21 når de møter Moldova på tirsdag.


Treningskamp ga utlånsavtale
Dario Gradi, mangeårig manager for Crewe, sier at innsatsen til Danny O’Donnell i treningskampen forrige måned gjorde at man ønsket å hente spilleren til Gresty Road.

- Vi likte hva vi så da Danny spilte mot oss under pre-season og forhørte oss om ham, forklarer Gradi om midtstopperen.

- Det skjedde fort så snart Liverpool sa at han var tilgjengelig for lån og jeg er sikker på at han vil spille i noen av kampene.  Vi er fast bestemt på å benytte ham siden han vil være god dekning for oss i midtforsvaret.

Crewe rykket sist sesong ned i 1.divisjon og har startet sesongen med et poeng på de to første kampene.


Sunderland ikke ute etter Jerzy
Jerzy Dudek blir nevnt som en av de spillerne Rafael Benitez ønsker å selge eller låne ut for å frigi midler til bud på en etablert angriper.  Sunderland er en av de klubbene som er blitt linket til den polske veteranen, men formann og manager(!) Niall Quinn avviser at keeperen kan være på vei til Stadium of Light.

- Jerzy Dudek?  Dette er helt nytt for meg og jeg har ikke peiling hvor dette har utsprang fra, sier Quinn til avisen Sunderland Echo.  – Nei, det vil ikke skje noe i den retningen.