Carson vokter buret

Liverpool Echo slår kategorisk fast at Scott Carson får stå mot Luton. Mellor takker nei til Hearts. Simaos siste kamp for Benfica?

Liverpool Echo er på gata, og bekrefter at Scott Carson vil starte i mål for Liverpool på Kenilworth Road i dag. Et nytt slag i ansiktet for Jerzy Dudek med andre ord. Chris Bascombe skriver at Rafael Benitez ikke vil slippe Dudek så lenge ingen klubber har kommet med tilfredstillende bud på den polske landslagskeeperen.

Echo regner med at Liverpool vil mønstre et sterkt lag i dagens kamp i 3.runde av FA-cupen, og bekrefter våre opplysninger fra i går om at blant annet Steven Gerrard og Jamie Carragher vil bli å finne i startelleveren.

Gerrard er for øvrig en av bare to Liverpool-spillere i dagens tropp som har gjort mål i FA-cupen. Den andre er Dietmar Hamann. Og man må faktisk helt tilbake til 2001 for å finne sist en nåværende Liverpool-spiller fikk nettkjenning i denne turneringen. I mars det året nettet Gerrard mot Tranmere, mens Hamanns scoring kom litt tidligere samme år, i 3.runde mot Rotherham.

Mellor sier nei til Hearts
Uttalelser fra Neil Mellors agent i går kveld tydet på at reservelagsangriperen sterkt vurderte henvendelsen fra skotske Hearts. Nå skriver imidlertid Liverpool Echo at Mellor har bestemt seg for å bli på Anfield for å kjempe om en plass på førstelaget. Etter det lange skadeavbrekket skal Mellor være ivrig etter å overbevise Rafael Benitez om at han er en mann å satse på for fremtiden, skriver Chris Bascombe.



Fortsatt Simao-rykter
Flere portugisiske medier hevder at Simao Sabrosa kommer til å gjøre sin siste kamp for Benfica i morgen, i deres hjemmemøte med Pacos Ferreira. En kilde opplyser til og med at Liverpool nå ikke skal være langt unna å få i stand en avtale med Benfica, der spilleren flytter til Merseyside for 15 millioner euro. Vi understreker at dette er opplysninger fra uoffisielle kilder.