Cheyrou går til Rennes?

Bruno Cheyrou kan være i ferd med å sette punktum for sin korte karriere på Anfield. Cissé bekrefter sin ”kjærlighet” for Marseilles.

"The summer of 2002". Setningen sender frysninger nedover ryggen på de fleste røde. Liverpool var blitt nummer to ligaen, syv poeng bak Arsenal og Houllier brente av £20M på et knippe spille som dessverre aldri skulle vise seg å holde nødvendig nivå.

En av dem var Bruno Cheyrou, beskrevet som den nye Zidane av klubbens manager på den tiden. Slik skulle det aldri gå, Etter 48 kamper og 5 mål er 28-åringen i ferd med å forlate Anfield for godt.

Etter Rafa ankom har Cheyrou, som har en svært høy lønn i kontrakten sin, vært utlånt i to sesonger. Først til Marseille og deretter til Bordeaux.

Rennes skal nå være interessert i å sikre seg midtbanemannen på permanent basis. Manageren deres uttaler til franske medier at de håper å ha handelen i boks i løpet av uken. Liverpool kan trolig ikke regne med å få tilbake utlegget sitt på spilleren. Cheyrou kostet £3.7M da han ble kjøpt fra Lille.

Cissé lovpriser Marseilles
Djibril Cissé skadet seg stygt i en treningskamp før VM og har fulgt mesterskapet fra tv-stolen. Han var på vei bort fra Liverpool da han igjen brakk beinet. Marseilles virket klar til å skrive ut en stor nok sjekk til å sikre seg underskriften hans da uhellet igjen var ute.

Etter skaden har det blitt antydet at den franske klubben likevel er interessert i Cissé – men vil først ha ham på et års utlån.

I sitt første intervju på fransk tv etter skaden uttaler Cissé på spørsmål om han likevel kommer til å spille i havnebyen neste sesong at Marseille alltid har vært klubben i hans hjerte.

Det skulle dermed ikke være tvil om at Liverpools nummer ni regner med å få lønna si utbetalt i Euro og ikke pund neste sesong.