Cissé-avgjørelse først etter VM?

Djibril Cissé kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool. Nå snakker han varmt om Marseille til fransk presse, samtidig som han slår fast at han vil vente til etter VM med å avgjøre sin fotballfremtid. Lee aktuell for Charlton.

Skal man dømme etter et intervju som Djbril Cissé ga til den franske avisen La Provence før helgen, er det alt som tyder på at franskmannen anser karrieren på Anfield for å være over. 24-åringen som gjorde Liverpools første mål i FA-cupfinalen mot West Ham oppfordrer i alle fall Marseille til å legge inn ett nytt bud på hans tjenester.

- Jeg vil vurdere tilbudet seriøst om Marseille skulle fornye sin interesse. Jeg har aldri lagt skjul på at jeg ønsker å spille for Marseille en dag, uttaler Cissé til den franske avisen.

- For meg er det bare to klubber som er aktuelle i Frankrike. Auxerre og Marseille er klubbene jeg alltid har drømt om, og jeg gjentar nok en gang at jeg kommer til å spille for Marseille før jeg gir meg som fotballspiller, legger han til.

Auxerre var som kjent klubben Cissé kom fra da han skrev under for Liverpool.

I intervjuet avslører også spissen at han var veldig nær ved å skrive under for Marseille i fjor, men at Liverpool satte en stopper for dette.

- Jeg hadde tett kontakt med Marseille i fjor sommer og i vinter. Det holdt på å bli en løsning på situasjonen, men Liverpool ønsket ikke at jeg skulle flytte på meg. I Marseille trodde de at det var jeg som satte meg på bakbeina, men det stemmer ikke. Nå vil jeg vente til etter VM med å avgjøre min fotballfremtid, avslutter Cissé, som nå vil konsentrere seg om VM-forberedelsene med Frankrike.

Disse sitatene fra fransk presse virker en smule merkelige, all den tid spilleren selv for under en uke siden gikk ut og tryglet Rafael Benitez om å få fortsette karrieren i Liverpool.

Lee linket til Charlton
Britisk presse linker i dag tidligere Liverpool-trener Sammy Lee til den ledige managerjobben i Charlton Athletic. Lee er for tiden opptatt med Englands VM-forberedelser som en av assistentene til Sven Göran Eriksson. Det blir dog hevdet at han har fått tillatelse til å forlate Englands treningsleir for til å snakke med Charlton-styret.