Cissé enig med Marseille

Djibril Cissé skal ha blitt enig med Marseille om de personlige betingelsene for en overgang til sin franske favorittklubb. Nå starter forhandlingene mellom Marseille og Liverpool.

Guardian melder at Djibril Cissé skal ha blitt enig med Marseille om sine personlige betingelser, etter samtaler med den franske klubben. Marseilles president Pape Diouf har nå reist til Merseyside for å åpne forhandlinger med Liverpool, hevder den britiske avisen.

Rick Parry returnerte som kjent fra en to ukers ferie i Karibien i går, og hans første oppgave blir dermed samtalene med Diouf vedrørende Cissés fotballfremtid. Det antydes at Diouf vil forsøke å få i stand en låneavtale for spissen. En avtale som inkluderer en opsjon om kjøp på et senere tidspunkt.

Guardian mener at Liverpool og Parry kommer til å stå på sitt, og kreve minst £7M i transfersum. De røde vet nemlig at Marseille klarer å skaffe til veie de nødvendige midlene ved å selge den franske landslagsvingen Franck Ribéry. Ribery er øsket av både Manchester United, Arsenal og Lyon.

Det antydes sågar at Liverpool kan finne på å prøve seg på en byttehandel. Marseille vil nok i det lengste prøve å unngå dette, da de verdsetter Ribéry til hele £25M.

Guardian skriver at også Lyon har vurdert å hente Cissé tilbake til Frankrike, men de skal kun være interessert i å ta spilleren på lån.