Cissé fra start i generalprøve

Djibril Cissé starter sammen med Thierry Henry i Frankrikes generalprøve mot Kina. Også Harry Kewell blir matchet. Xabi Alonso foretrukket av Marca.coms lesere.

Reuters melder i ettermiddag at Djibril Cissé vil starte morgendagens generalprøve mot Kina. På spørsmål om laget mot Kina vil starte også mot Sveits i åpningskampen, svarte Raymond Domenech slik:

- Det er en stor sjanse for det, ja.

Det er utvilsomt godt nytt for en Cissé som ikke har vært garantert plass for Frankrike i oppkjøringen til VM. Nå kan det se ut til at han har spilt sine kort godt, og er med en god kamp i morgen høyaktuell for åpningskampen mot Sveits. I forkant av sesongavslutningen med Liverpool krysset franskmannen sågar fingrene for i det hele tatt å bli plukket ut i VM-troppen.

Også Kewell klar for generalprøve
Harry Kewell har fått grønt lys i kampen om å bli klar til generalprøven mot Liechtenstein i morgen. Australieren var tilbake på laget da man vant 8-1 over et nederlandsk amatørlag forrige fredag, hvorpå trener Guus Hiddink sa seg tilfreds med hans fysiske tilstand.

- Han spilte i nesten 90 minutter i amatørkampen...det var ingen reaksjon i lysken, og vi vil helt sikkert la ham slippe til mot Liechtenstein, forteller Hiddink.

Alonso foretrukket blant Marcas lesere
I en avstemning i regi av Marca.com har 58,806 sagt sin mening om valget mellom Xabi Alonso og Albelda på sentral midtbane. Vår røde venn har foreløpig et soleklart forsprang med 81.75% av stemmene, mens Albelda står med 18.25%. Om dette tas til etteretning av den spanske landslagssjefen gjenstår å se...