Cissé frykter for VM-plassen

Djibril Cissé sier til en fransk avis at lite spilletid i Liverpool kan koste han en plass i den franske VM-troppen. Argentinsk talent frir til Liverpool.

Djibril Cissé uttaler nå at han frykter han ikke kommer med i den franske VM-troppen fordi han får for lite spilletid i Premier League.

- Ja, jeg er litt bekymret. Man frykter alltid at man ikke skal bli med i troppen, sier Liverpool-spissen til den franske avisen Le Parisien.

- Men jeg kan ikke klage. Jeg må bare holde kjeft, jobbe videre og gjøre mitt beste, legger han til.

Cissé understreker at han ikke har noen planer om å forlate Liverpool i intervjuet med den franske avisen.

- Jeg har fortsatt tre år igjen av min kontrakt. Jeg trives her, selv om jeg ikke spiller så mye som jeg skulle ønske. Jeg kommer godt overens med mine lagkamerater, jeg har et fint hus og en sønn, Cassius. Jeg har også giftet meg.

Cissé kom ikke med i Frankrikes tropp til privatlandskampen mot Slovakia tidligere denne måneden. En kamp Frankrike tapte 2-1. Liverpool-spissen har ikke spilt for landslaget siden han kom inn i andre omgang i den målløse kampen mot Tyskland i november. Kampen om spissplassene i den franske troppen blir hard frem mot VM. Thierry Henry, David Trezeguet, Nicolas Anelka og Louis Saha tar, i likhet med Cissé, alle mål av seg til å bli med til VM.

Aguero frir til Liverpool
Independientes tenåringsstjerne Sergio Aguero frir til Liverpool, og sier han ville foretrekke å slutte seg Anfield-klubben i stedet for de tyske mestrene Bayern München. Den unge argentineren begrunner det med at Liverpool har vært hans favorittklubb fra barndommen av.

Den tyske klubben bekreftet at de er interessert i å sikre seg 17 år gamle Aguero i forrige uke. Argentineren kan benyttes både som offensiv midtbanespiller og som spiss.

- Om jeg får velge hvilken liga jeg skal spille i selv, vil det bli Premier League. Jeg har vært Liverpool-supporter så lenge jeg kan huske, og det ville ha vært en drøm å spille for dem. Jeg så Champions League-finalen og feiret hver Liverpool-scoring som om det var en Independiente-scoring, forteller Aguero til München-avisen TZ.

Bayern München er ute etter en ny kreativ spiller som kan erstatte Michael Ballack, som tilsynelatende er på vei til Chelsea. Bayern-formann Karl-Heinz Rummenigge sier at de vil komme med et bud på Aguero.

- Aguero besitter et stort talent, og vi vil forsøke å kjøpe han før spanske og italienske klubber kommer inn i bildet og fordyrer en handel, uttaler Rummenigge til dagsavisen Bild.

Aguero har kontrakt med Independiente til 2007. Han har ikke spilt landskamper for Argentina, men har likevel fått en prislapp på 15 millioner euro rundt halsen av sin nåværende klubb.