Cissé tilbake i november

Djibril Cissé har gjennomført en vellykket operasjon på sin brukne legg. Liverpools lege betegner rapportene som ”ekstremt positive” og tror på et hurtigere comeback enn sist.

Kirurgen som opererte Cissé bekrefter i dag at operasjonen var ”en komplett suksess”. Mark Waller, Liverpools lege, har hele tiden hatt kontakt med legeteamet som har behandlet Djibril i Frankrike.  Han er også veldig positiv til hvordan det står til med angriperen.

- De siste nyhetene er ekstremt positive. Han har blitt operert og alt har skjedd slik det forventes, bekrefter Waller.

- Bruddet er blitt støttet opp med en metalplate i hans legg, på en lignende måte som da han brakk sin andre legg i 2004. Dette bruddet er ikke like stygt som det forrige.

- Ved det forrige bruddet tok det ham bare 164 dager å bli helt klar igjen, noe som bare er litt mer enn fem måneder. Denne gangen forventer vi at han vil komme tilbake enda raskere. Når jeg snakker om å komme tilbake, mener jeg da at han kan spille førstelagsfotball.

- Han vil fly tilbake til England på mandag og vi forventer at han er tilbake i trening på Melwood om ca fire måneder. Årsaken til at han kom så raskt tilbake sist var fordi Djibril selv hele tiden var positiv og arbeidet virkelig hardt, i tillegg til at han har det riktige støtteapparatet til å hjelpe seg.

- Slik jeg kjenner Djibril, vil han vise den samme vilje til å kjempe seg tilbake fra denne nye skaden og jeg blir ikke overrasket om han er tilbake i spill så tidlig som i november.