Coleman svinger øksa

Fulham-manager Chris Coleman antyder at han vil svinge øksa og droppe flere av lagets rutinerte spillere før møtet med Liverpool. London-klubben har fortsatt til gode å vinne på bortebane.

Det er ventet at Fulham-manager Chris Coleman vil gjøre store endringer på laget til onsdagens kamp mot Liverpool, etter at hans mannskap gjorde en slett figur i 3-1 tapet for Everton i helga.

London-klubben sliter med elendig borteform, og har faktisk til gode å vinne på fremmed grunn denne sesongen. Tre uavgjorte på 15 forsøk er alt man har å vise til på utebane.

- Jeg håper mine spillere skammer seg over borteformen vår. Vi ble utklasset av Arsenal med 4-0 i forrige kamp, og nå ble vi utspilt for andre uke på rad mot Everton. Jeg skjemmes. Når man ser på spillet i disse to kampene, skjønner man hvorfor vi ikke har vunnet en eneste bortekamp, utbasunerer Fulham-manager Chris Coleman i dag.

- Alle kunne se hvor elendig vi spilte mot Everton. Det var de mest smertefulle 85 minuttene jeg har hatt som manager i denne klubben. At vi glimtet til de siste fem minuttene og vant et straffespark skjuler ikke hvor dårlige vi var. Nå står Liverpool for tur, og det blir ikke enklere. Jeg kommer ikke til å ta ut det samme laget som mot Everton, og alle som følger våre kamper vil også forvente endringer, legger han til.

- Når du er inne i en dårlig periode forventer du at de rutinerte spillerne på laget står frem og tar ansvar. Det har de ikke gjort. Det er skuffende. Vår borteform er skammelig, og det sier noe om et lag når det kan spille bra og vinne 9 kamper på hjemmebane, mens man ikke klarer det en eneste gang på bortebane. Jeg ønsker ikke at vi skal bli stående uten borteseire denne sesongen. Nedrykkstrusselen er reell, og vi har en vanskelig sesongavslutning mot tøffe motstandere, konkluderer han.