Craig Bellamy har signert

Liverpool FC bekrefter nå i ettermiddag at Craig Bellamy har signert en fireårskontrakt med klubben. Spilleren selv uttaler at dette er en drømmeovergang.

Så er det offisielt: Craig Bellamy er Liverpool-spiller og Rafael Benitez sitt første spillerkjøp denne sommeren. Liverpool FC bekrefter nå i ettermiddag at de har fullført kjøpet av Blackburn-spissen for drøye £6M. Spilleren har bestått den medisinske testen, og har satt navnetrekket sitt på en fireårskontrakt. Bellamy selv beskriver overgangen som en drøm som blir oppfylt, men innrømmer samtidig at det er nå den harde jobben starter.

Bellamy vil ikke offisielt kunne titulere seg som Liverpool-spiller før 1.juli, men alle formaliteter skal nå være i orden.

- Det var helt utrolig å få skrevet under disse papirene i dag. Jeg giftet meg i forrige måned, og det var utvilsomt et av høydepunktene i livet mitt, men dette tåler sammenligning. Det er en drøm som går i oppfyllelse for meg. Jeg har akkurat skrevet under for klubben jeg har holdt med siden guttedagene. Dette er en enorm ære for meg, og jeg er veldig stolt akkurat nå, uttaler spissen til liverpoolfc.tv.

- Rafael Benitez har imponert meg siden han ankom Anfield, og det han har oppnådd som manager både her og i Spania taler for seg selv. Det han har fortalt meg i forbindelse med overgangen er så fornuftig, og jeg håper virkelig jeg kan spille en viktig rolle for dette laget, og bidra til at denne klubben oppnår enda mer suksess, legger han til.

- Det var en hard jobb å bli god nok til å kunne skrive under for denne klubben, men det blir enda tøffere å få suksess her. Det er imidlertid det jeg sikter mot. Jeg vet jeg må jobbe hardt, være disiplinert og holde fokus på fotballen. Jeg ønsker ikke bare å bli husket som en Liverpool-spiller, men også som en god Liverpool-spiller. Det er min motivasjon.

- Det faktum at Liverpool ville kjøpe meg, gjorde det umulig for meg å fortsette i Blackburn. Jeg er en supporter, og uansett hvilken annen klubb jeg hadde vært i, så ville jeg ikke ha sagt nei til denne overgangen. Dette er rett og slett guttedrømmen som går i oppfyllelse. Nå håper jeg å score mange mål for Liverpool, og også skape mange sjanser for mine lagkamerater. Jeg tror Liverpools spillestil vil passe meg, og jeg føler at jeg kan utvikle meg videre i denne klubben.