Crouch erkjenner at han må utvikle seg

Peter Crouch erkjenner at han må bli en bedre fotballspiller om han skal være sikret en lang fotballfremtid på Anfield. Gerrard tilbake. Gjensyn med Diouf.

Peter Crouch mener han må utvikle seg ytterligere som fotballspiller skal han ha sjanse til å forbli på Anfield i mange år fremover. Den lange spissen erkjenner at Rafael Benitez er en kar som stadig krever fremskritt, og spillere som stagnerer vil lett falle utenfor spanjolens langtidsplaner.

Crouch er vel den eneste av spissene i dagens stall hvis fremtid synes sikker til sommeren. Det er høyst usikkert hvorvidt trioen Robbie Fowler, Fernando Morientes og Djibril Cissé får fortsette karrieren på Anfield etter sommerferien. Den tdiligere Southampton-angriperen akter likevel ikke å hvile på laurbærene.

- I en klubb som Liverpool må du hele tiden gjøre fremskritt. Hva du har prestert tidligere er uten betydning. Du får ikke fortsette i klubben uten at du utvikler deg og fortsetter å jobbe hardt med spillet ditt. Det akter jeg derfor å gjøre, uttaler Crouch til Liverpool Echo i dag.

- Det er det samme for alle spillere, og jeg skal i alle fall ikke slappe av. Jeg må hele tiden være på tå hev, og presse meg selv videre så godt det lar seg gjøre. På mange måter anser jeg neste sesong som en enda større utfordring for meg. Jeg ønsker å bli bedre, og jeg ønsker å bli værende i denne klubben så lenge som mulig. Det er en flott klubb og et fint sted, hvor jeg ønsker å spille min fotball, legger han til.

- I Liverpool må du hele tiden holde høy standard. Vi har spillere her som har vært stabile på et høyt nivå over mange år. Spillere som Sami Hyypiä, Jamie Carragher, Steven Gerrard og John Arne Riise. Dette er folk som har prestert på et høy nivå i uke etter uke over mange år. De har satt standarden for alle andre, og er spillere jeg ser opp til.

- Jeg kan bli bedre på alle deler av mitt spill. Manageren ber meg aldri om å terpe på en spesiell detalj, men maner alltid til forbedring på et mer generelt grunnlag. Selv håper jeg å forbedre meg på alt, og jeg akter å begynne i de kampene vi har foran oss nå frem til sesongslutt. Vi må ende så høyt på tabellen som mulig, og jeg håper også på at vi kan vinne FA-cupen.

Gerrard tilbake
Steven Gerrard returnerer til Liverpools startoppstilling mot Bolton, etter at han måtte stå over bortekampen mot West Bromwich som en følge av utvisningen han pådro seg mot Everton.

Diouf mot gamle kjente
En annen som med stor sannsynlighet starter søndagens kamp er El-Hadji Diouf. Han gjorde comeback for Bolton etter en brokkoperasjon i møtet med Manchester United sist helg.

Juventus prøver seg på Gerrard
Italienske medier melder at Juventus akter å gjøre et seriøst forsøk på å kjøpe Steven Gerrard fra Liverpool. Liverpool-kapteinen skal stå øverst på Fabio Capellos ønskeliste til sommeren, og italienerne skal være villige til å gi £30M for scouseren. Liverpool vil ganske sikkert takke nei til dette, etter at Gerrard skrev under ny langtidskontrakt med klubben sist sommer.

Johnson blir solgt?
Mirror skriver i dag at Crystal Palace høyst sannsynlig kommer til å lytte til bud på toppscorer Andy Johnsen til sommeren. Tabloidavisen mener at Liverpool vil være mellom favorittene til å sikre seg spissen.

Uavgjort i Masters
Liverpool Legends skal ha spilt uavgjort 1-1 mot Chelsea i sin andre kamp i Masters-turneringen i Dubai i dag. Mark Walters skal ha gitt de røde ledelsen, før London-laget utlignet. I den første kampen vant som kjent de røde enkelt 5-1 over Newcastle. De to beste lagene går videre fra gruppen, og Liverpool møter Manchester United i sin neste kamp.

Villareal jakter Victor
Agenten til Liverpool-linkede Victor påstår at hans klient fortsatt har tilbud om å flytte til England når han forlater Deportivo La Coruna til sommeren, men nå skal også Villareal i hjemlandet ha kastet seg inn i kampen om 30-åringens tjenester. Spilleren selv siteres i storavisen Marca på at han anser Villareal som et interessant sted å fortsette karrieren.