Crouch glad for at konkurrenten er tilbake

Peter Crouch er glad for at Wayne Rooney er klar til innsats for England, selv om han er en konkurrent til spissplassen på landslaget. Crouch får likevel trolig starte neste kamp.

Trass i at hans egen plass på laget er truet, føler Peter Crouch at England har fått et massivt moralsk løft etter at Wayne Rooney nå har erklært seg kampklar. Liverpool-spissen kan bli nødt til å ta til takke med en plass på benken etter hvert, selv om han antagelig vil starte kampen mot Trinidad & Tobago. Det er bebudet at Wayne Rooney vil starte på benken og trolig få noen minutter i Englands neste kamp, og derfra er nok ikke veien lang til Sven Göran Erikssons startoppstilling for den tidligere Everton-spilleren.

Crouch uttaler sågar at bare det å ha Rooney tilbake i trening igjen har gitt alle i troppen et mentalt løft.

- Det er viktig for oss å ha Wayne tilbake. Det faktum at manageren tok han med i troppen likevel om han var skadet, demonstrerte bare at han hadde stor tro på at Wayne ville bli skadefri. Han virker å være tilbake i fin form på trening nå, og det er storartet for oss å ha en slik toppspiller skadefri igjen, kommenterte Crouch til engelsk presse i dag.

- Vi trenger alle spillerne i troppen om vi skal nå langt i VM, la han til.

Det er stor sannsynlighet for at Crouch blir benket så snart Eriksson finner det forsvarlig å kaste Manchester United-spissen innpå igjen. Den lange angriperen tror likevel han kan gjøre seg bemerket i mesterskapet, selv om det bare er i form av innhopp fra benken.

- Som innbytter prøver du alltid å gjøre deg mest mulig bemerket. Og du gjør deg mest bemerket ved å score mål. Jeg gjorde det i privatlandskampen mot Ungarn, og jeg gjorde også hat-trick i påfølgende kamp mot Jamaica. Slikt kom godt med foran VM. Dette var viktig for meg, og jeg syntes det var veldig morsomt. Nå må jeg bare stå på videre, sier Crouch.