Crouch håper å møte annet fyrtårn

Peter Crouch vil gjerne ha en ny sjanse for England mot Trinidad og Tobago i dag, hvor han kan møte en midtstopper som er like høy.

Med Wayne Rooney på vei tilbake vil det ikke være noen som er mer oppsatt på å vise seg fram for England på tidlig kveldstid som Peter Crouch.  Dennis Lawrence er til vanlig midtstopper for Wrexham, og sammen med tsjekkiske Jan Koller og Crouch selv er han blant turneringens høyeste spillere, og den Liverpools angriper trolig får mest kontakt med i Nurnberg.  Crouchy møter gjerne den svære forsvareren til Trinidad og Tobago, og håper å gjøre det like bra som Koller.

- Jan Koller er en god spillere, som har prestert på det høyeste nivået over tid, og forhåpentligvis kan jeg gjøre det like bra mot Trinidad, understreker Peter.

- Hvis jeg får muligheten er jeg sikker på at jeg kan lage en del problemer for dem, noe jeg har bevist i de siste kampene at jeg kan gjøre med England.

- De har en stor midtstopper og jeg har aldri spilt tidligere mot en spiller som er like høy som meg.  Det vil bli interessant, men vi går alle til kampen med selvtillit.

- Vi har tro på at vi skal greie å få de resultatene vi ønsker de to neste kampene, men kveldens kamp er den viktigste nå siden en seier betyr at vi er videre fra gruppespillet.

- I et VM vil det alltid være vanskelige kamper, noe Trinidad viste mot Sverige i forrige kamp.  De blir vriene å bryte ned, men vi har tro på seier.

- Det at vi nå har senere avspark vil hjelpe oss, og jeg tror den lovende førsteomgangen vi hadde mot Paraguay nå vil vist i 90 minutter.