Crouch nekter å spille i Israel

Peter Crouch uttaler i kveld at det er uaktuelt for han og de øvrige Liverpool-spillerne å spille i Israel slik situasjonen er der for øyeblikket. Ellers var han fornøyd med en omgang i dag.

Peter Crouch snakker både på vegne av seg selv og sine lagkamerater når han i kveld gjør det helt klart overfor Press Association at Liverpool-spillerne ikke ønsker å sette sine føtter i Israel. Å spille en kvalifiseringskamp i Champions League i et land som er i krig er uaktuelt.

Etter å ha spilt andre omgang mot Grasshoppers i ettermiddag var den lange spissen klar i sin tale. Liverpool-spillerne nekter å spille i Israel i august.

- Vår manager har allerede gjort det helt klart hva vi tenker og føler i denne saken. Spillerne er enige. Vi ønsker ikke å spille i Israel, og kampen bør flyttes til et annet sted, uttaler Crouch.

- Men nå må vi konsentrere oss om å få et godt resultat og gjøre jobben vår hvor enn denne kampen spilles.

Crouch fikk altså sin første smak av kampaction eller VM i ettermiddag, men klarte ikke å finne veien til nettmaskene.

- Vi er skuffet over å tape, for du ønsker alltid å vinne fotballkamper uansett om det er treningskamper eller store, viktige kamper. Men hovedpoenget med denne typen kamper er å spille seg i form, og jeg tror vi vil få orden på tingene, er meldingen fra Crouchy etter 2-0 tapet.

- Det var godt for karer som meg, Steven Gerrard og Jamie Carragher å spille fotball igjen etter sommerferien. Dette var vår første treningskamp, og vi var bare involvert etter pause. Ting gikk bra for oss, og formen var inntakt uansett hva resultatet måtte fortelle.