Crouch scoret da England imponerte

Peter Crouch fortsetter å score for ”Ingerland”. I kveld nettet spissen to ganger i debutkampen til McClaren, mens Gerrard gjorde det bra i ny rolle. Hyypiä gikk ut med smell i Finland.

Sami Hyypiä spilte i kveld sin 50. landskamp som Liverpoolspiller og står nå med 76 kamper totalt for hjemlandet. Bare syv røde har tidligere spilt 50 landskamper eller mer mens de har vært på Anfield. Sami er (av det som foreløpig er kjent) den eneste som gikk i garderoben med skade. Stopperen fikk en lårhøne og måtte av banen ni minutter før slutt.

England stjal de største overskriftene i kveld etter 4-0 mot Hellas i debutkampen til Steve McClaren. Steven Gerrard fant seg godt til rette på høyrekanten på midtbanen, mens Peter Crouch scoret to mål før pause. Utlånte Chris Kirkland fikk sin debut etter pause, noe som gjør at Liverpool må ut mer noen hundretusen pund til Coventry. Det var en del av avtalen ved overgangen.

Manges øyner var også rettet mot Irland der Dirk Kuyt startet på banken og ikke kom inn før etter pause. Nederlenderen er høyaktuell for Liverpool – og kan bli klar før helgen. Spissen ble ikke brukt som toppmann da han kom inn. Han viste imidlertid blikk og oversikt med mange gode baller inn i feltet. Han forsøkte også et par avslutninger, uten å lykkes. Det var ellers Klaas-Jan Huntelaar som tok oppmerksomheten med to mål i debuten. Nederlaget var det største for Irland på hjemmebane på 40 år.

Landskamper i kveld
Finland – Nord-Irland 1-2
Sami Hyypiä’81

Danmark – Polen 2-0
Agger
Dudek

Norge – Brasil 1-1
Riise

Irland – Nederland 0-4
Finnan ‘64

England – Hellas 4-0
Crouch (2 mål)
Gerrard’78
Kirkland’45 (inn)
Carragher’78 (inn)

Tunisia – Mali 0-1
Foreløpig usikkert om Sissoko spilte