Crouch slår tilbake mot Mourinho

Peter Crouch mener Jose Mournho er bekymret, når han snakker om Liverpools tittelsjanser allerede nå. Spissen slår også tilbake mot påstandene om en primitiv og gjerrig spillestil.

Peter Crouch slår i dag tilbake mot Jose Mourinhos siste uttalelser, om at Liverpool er sjanseløse på en plassering blant de tre beste i ligaen den kommende sesongen. Liverpool-spissen kontrer med at Chelsea-manageren alltid kommer med slike uttalelser mot hans klubb, og mener det bare viser at han er bekymret for fremgangene som er gjort under Rafael Benitez.

Mourinho antydet at Liverpools spillestil er primitiv og gjerrig, og at dette begrenser klubbens sjanser til å vinne ligaen. Han uttalte også at både Arsenal og Manchester United spiller bedre fotball, og er bedre rustet til å ta opp konkurransen med Chelsea.

I Liverpools tropp blir bemerkningene oppfattet som et nytt forsøk på psykologisk krigføring fra portugiserens side. Crouch sier til Liverpool Echo at Mourinhos stadige referanser til Anfield-klubben beviser at han anser de røde som en trussel.

- Vi har ikke sagt noe som helst om Chelsea, og har kun konsentrert oss om oss selv. Dersom Mourinho igjen snakker om oss, er det utvilsomt fordi vi er et lag som han frykter.

- Vi har tro på oss selv, og at vi kan vise hva vi er i stand til når sesongen starter. Jeg lurer på hvor mange lag i ligaen som vil spille med to klassiske vinger denne sesongen? Vi har noen av de beste pasningsleggerne i verden, i form av Steven Gerrard og Xabi Alonso. Spillestilen i denne klubben handler om å motta ballen, og passe den videre til nestemann så hurtig som mulig. Det er en flott spillestil.