Crouch vil fortsette målfesten

Liverpool har gjort 18 mål på de fire siste kampene. Peter Crouch har besørget fire av disse. Nå håper spissen at målorgien fortsetter på The Hawthorns.

Peter Crouch håper at hans gode scoringsform fortsetter mot West Bromwich på lørdag. Så langt denne sesongen har den lange spissen gjort 12 mål, og etter en lengre måltørke har han igjen funnet veien til nettmaskene i de siste kampene.

Crouch sier til liverpoolfc.tv at han hele tiden hadde tro på at spissene ville få tilbake målteften, og nå er siktemålet å fortsette og vinne kamper for å legge press på Manchester United i kampen om andreplassen. I går kveld sørget Ruud van Nistelrooy for at Manchester-laget vant 1-0 over West Ham, og de har dermed et forsprang på fem poeng og en kamp til gode på de røde fra Anfield.

- Jeg tror vi alle visste at det ikke er noe problem for oss å score mål, men vi må bevise det ute på banen. Heldigvis har vi klart det de siste par ukene. Seieren over Everton har gitt alle mye selvtillit. Vi vet hvor stor betydning denne kampen har for alle i byen, og vi har nå slått dem to ganger denne sesongen. For meg er det stort å få være med på det. Det ble ikke enklere av at vi ble redusert til ti mann, men vi klarte likevel å vinne kampen og samtidig spille bra, uttaler Crouch.

Spissen mener at utvisningen til Steven Gerrard tvang frem en respons fra de andre spillerne, og at disse hevet sitt spill ytterligere av den grunn.

- Det var et slag i ansiktet å få Steven utvist, fordi han er en stor spiller. Reaksjonene fra Everton-fansen er bevis på det. Han har enorm betydning for vårt lag. Men vi hevet oss, og beviste at vi også kan klare oss uten han. Selvsagt er vi et mye bedre lag med Steven på banen, men vi beviste at vi likevel er i stand til å kjempe og vinne kamper uten hans tilstedeværelse.

- Nå må vi bare fortsette å vinne så mange kamper som vi kan i ligaen, og få en så god plassering som mulig. Det blir ikke enkelt mot West Bromwich på lørdag. Av egen erfaring med Southampton vet jeg at et lag som sliter i bunnen av tabellen kjemper for hver en ball og hvert et poeng. Vi vil være forberedt på en tøff kamp. Klarer vi å spille opp mot vårt beste skulle det være nok til å vinne. Vi scorer mål igjen, og spiller bra. Forhåpentligvis fortsetter det slik i helgen også, avslutter Crouchy.

Barnes klar for Florø og Ålesund
John Barnes er klar for Legendekampene på Vestlandet i sommer. I tillegg kommer også nye ansikter som Aldridge og Ruddock.

”Manager” Alan Kennedy har nå bekreftet at John Barnes, Neil Ruddock og John Aldridge er i 20-mannstroppen som legendene tar med til Florø og Ålesund i sommer. I tillegg er Phil Neal, Alan Kennedy, Bruce Grobbelaar, Jan Mølby, Paul Walsh, Michael Thomas, Gary Gillespie, Ronnie Whelan, David Fairclough og trener Roy Evans sikre navn.

Ellers er Ian Rush, Steve McManaman, Jamie Redknapp, Brian Hall og Terry McDermott på god veg til å gi endelig klarsignal.