Crouch vil markere seg

Peter Crouch og Jamie Carragher kan styrke sine sjanser foran VM, når England i kveld møter Hviterussland. Valencia seiler opp som favoritter til å sikre seg Nando.

Crouch og Owen
Det var ment som en B-landskamp, men skader har bidratt til at kveldens oppvarmingskamp for England betyr mer enn som så.  Michael Owen og Ashley Cole vil være i en førsteoppstilling for Sven-Göran Eriksson, men det at begge er på vei tilbake fra skader gjør at de er med fra start mot Hviterussland i Reading.

Michael Owen vil spille sammen med Peter Crouch på topp, og lange Peter innrømmer at dette kan være en gylden mulighet for ham til å vise seg fram og i det minste være det beste alternativet etter Owen og Rooney.  I midtforsvaret har Jamie Carragher sjansen til å vise at han skal rangeres foran Sol Campbell, og nærmest det forventede førstelaget Terry/Ferdinand.

- Det sier seg selv at det vil være flott for meg å være involvert, sier Peter Crouch foran kveldens kamp.  – Manageren vil prøve en del spillere.  Jeg har spilt sammen med Michael før, noe jeg trivdes med og forhåpentligvis vil gjøre igjen.  Han er ulik meg, og vi utfyller hverandre.  Han har vært med på det meste og kan hjelpe meg.

- Han har virket skarp i trening.  Han har alltid scoret mål og hvis han kan få spilt en par kamper nå er jeg sikker på at han vil være klar for Tyskland.

- Forhåpentligvis kan jeg også styrke min sak gjennom å spille et par gode kamper.  Det er mitt mål.  Wayne og Michael er førstevalget, men det er opp til meg å gi dem konkurranse.

Englands lag:  James; Hargreaves, Carragher, Campbell, A.Cole; Lennon, Carrick, Jenas, Downing; Crouch, Owen.  Reserver:  Green, Carson, Bridge, Neville, Dawson, J.Cole, Defoe, Johnson, Walcott.

Kampen starter kl 21.05, og vi vil komme med en rapport om hvordan Crouch og Carra har gjort det kort etter at sluttsignalet har gått.


Morientes ettertraktet
Ifølge spansk media skal Valencia være villig til å betale om lag £3M for å sikre seg Fernando Morientes.  Tidligere har klubber som Espanyol og Real Betis vist interesse, og det er ingen hemmeliget at Liverpool seriøst vil vurdere tilbud på 30-åringen.

Valencia skal også ha vært villig til å tilby spissen Marco Di Vaio som en del av betalingen for Nando, men hvorvidt Liverpool skulle ha vært interessert i det eller ikke så har spilleren selv avslått en slik mulighet.  

– De har snakket til meg om et slikt forslag, bekrefter italieneren.  – Valencia ønsker Morientes, men jeg vil ikke vite noe av en mulig byttehandel.  Jeg kommer ikke til å reise et sted jeg ikke vil.