Daniel Agger månedens spiller

Liverpools danske midtstopper har blitt valgt ut til den beste i Premier League på spillerforeningens hjemmeside. Seier for Besian Idrizaj mot Italia.

Agger best i september
Daniel Agger har blitt valgt ut som ”Fans’ Player of the Month for September”, etter at hjemmesiden til den engelske spillerforeningen inviterer fans til å stemme på utvalgte kandidater.

Daniel er i ferd med å etablere seg i Liverpools midtforsvar, selv om han så langt kanskje huskes best for kanonskuddet mot West Ham i august.

Dette er hva hans landsmann Torben Piechnik, med en noe broket fortid i de rødes sentrale forsvar, har å si om 21-åringen:

- I Daniel Agger mener jeg Liverpool har skaffet seg en spiller som vil bli et av de beste kjøp de noen gang har gjort.  Alle i Danmark er glade på hans vegne og henrykt over at han har gått til en slik stor klubb som Liverpool.

- Han er høy, sterk, god i lufta og like bra på bakken.  Det er ingen tvil om at Agger er det mest spennende talentet som har blitt utviklet i Danmark de siste årene, og han har potensial til å være en krumtapp i forsvaret til det danske landslaget i mange år framover.

- Han er 21 år og har sine beste år foran seg, og i Liverpool vil han bare bli bedre.  Jeg la merke til at Rafael Benitez kastet ham ikke rett inn på førstelaget og jeg tror det er en riktig strategi.


Idrizaj på Østerrike U21
Besian Idrizaj spilte hele kampen på midtbanen da Østerrike U21 sikret seg en sterk seier mot sine likesinnede fra Italia.  Liverpools reservelagspiller kom ikke på scoringslisten i 4-2 seieren.  Kampen var den første i en turnering bestående av fire lag.