David Raven til Tranmere

Tranmere Rovers forventer å signere David Raven på lån ut sesongen. Robbie Fowler kan ikke spille hjemmekampen mot Manchester City.


Nok en unggutt på utlån
David Raven synes å følge Darren Potter og Neil Mellor på utlån for resten av sesongen.  Tranmere Rovers skriver på sin hjemmeside at man forventer å hente 20-åringen på lån ut 2005/06.

Raven startet som skolegutt hos Tranmere, før han gikk til Liverpool mars 1999 for £25.000.

Manager Brian Little sier:  - David er en ung kvalitetspiller, som vi har sikret oss fra en klubb i Premier League og som vil styrke vår tropp.  Han er en allsidig spiller som kan spille på alle plasser i forsvaret.

Raven pådro seg en lett strekk i Liverpools siste reservelagskamp, men det forventes ikke å bli noe problem i overgangen til Prenton Park.


Uten Robbie mot City
I avtalen som Liverpool har gjort med Manchester City, angående overgangen til Robbie Fowler, står det at man ikke kan benytte angriperen i kampen på Anfield 26.februar.

Fowler vil heller ikke være tilgjengelig i FA-Cupen, siden han spilte for de himmelblå i 3.runde.  Scouseren vil imidlertid være tilgjengelig både i Champions League og selvsagt Premier League.