Debut for Agger

Daniel Agger spilte en bra 2.omgang da banens beste Dietmar Hamann ble matchvinner mot reservelaget til Wolves med et skudd fra midtbanen.

Med Rafael Benitez på tribunen tok reservene årets første seier da Dietmar Hamann gjorde en ”Alonso” og sendte ballen rett i mål fra midtbanen, over en keeper som stod langt ute.

Daniel Agger spilte 2.omgang for Djimi Traore i midtforsvaret og viste ro og overblikk i en omgang som de røde dominerte.  I første omgang hadde man de største sjansene gjennom Florent Sinama-Pongolle og den livlige Paul Anderson, men det var spesielt i de siste 45 minuttene at det uvanlig rutinerte mannskapet styrte kampen.  Keeper David Martin behøvde ikke å gjøre en eneste redning mens Murray i det andre målet hadde en travel kveld.

Agger viste altså et godt inntrykk, selv om det er vanskelig å ta noen skikkelig konklusjon siden han aldri ble truet defensivt.  Han er imidlertid en god fotballspiller, med et godt overblikk og et ypperlig venstrebein.  Han hadde også en glimrende forsering som nær hadde gitt scoring.

Jan Kromkamp var meget bra i 1.omgang, da hans kombinasjoner med energiske Paul Anderson på venstrekanten skapte mye bryderi for reservene til Wolves.  Han viste initiativ, og hadde flere gode innlegg.  Hans offensive stil gjorde imidlertid at han kom ut av posisjon defensivt ved et par anledninger.

Totalt sett var likevel Didi Hamann banens beste spiller, ettersom tyskeren styrte de fleste trådene fra sin posisjon som anker på midtbanen.  Paul Anderson var altså meget bra i 1.omgang, mens Florent Sinama-Pongolle var god etter pause.

Alt i alt en meget positiv forestilling fra et reservelag som burde ha vunnet langt mer enn 1-0.

Liverpools lag: Martin; Kromkamp, Raven, Traore(Agger ’45), Warnock; Anderson, Hamann, Potter (Hobbs '66), Guthrie(Idrizaj '76); Calliste, Sinama-Pongolle.