Del Nido ønsker ikke å selge Alves

Sevilla-president Jose Maria Del Nido bekrefter at han ikke ønsker å selge Daniel Alves, og uttaler at han derfor er glad for at forhandlingene står i stampe. Liverpool Legends på TV.

Sevilla-president Jose Maria Del Nido gjør det i dag klinkende klart at han håper å beholde Daniel Alves i stallen også for den kommende sesongen. Liverpool har fått avslått to bud på 23-åringen, og virker uvillige til å møte Sevillas prisforlangende på om lag £12M.

Del Nido erkjenner at spilleren er ivrig etter å flytte til England, men håper likevel at han klarer å beholde brasilianeren.

- Sevilla ønsker ikke at Alves skal forlate klubben. Det er spilleren som ønsker å dra, og Liverpool har tilbudt han en fristende avtale. Dette er grunnen til at vi måtte sette oss ned og forhandle med engelskmennene. Vi er vel 15% unna å komme til enighet i forhold til hva vi ønsker å få for spilleren og hva Liverpool tilbyr. Siden mandag har det vært stillstand i forhandlingene, og det gjør meg glad, siteres Del Nido i Daily Mail.

Liverpool-legender på Viasat og 3+
Tirsdag 18.juli skal Liverpool Legends spille kamp mot Danmarks landslag 1984-86 i Danmark. Det er nå klart at kanalene Viasat Sport 2 og 3+ viser denne kampen, med sendestart kl. 19.55.