Diao og Pongolle til Huelva

Florent Sinama-Pongolle og Salif Diao er på vei til spanske Recreativo de Huelva. Diao permanent, Pongolle på lån. Det skriver Liverpool Echo. Også Mellor og Kromkamp blir solgt.

Florent Sinama-Pongolle og Salif Diao vil i følge Liverpool Echo slutte seg til den nyopprykkede La Liga-klubben Recreativo de Huelva før transferdeadline i morgen.

Sinama-Pongolle vil bli lånt ut til den spanske klubben for ett år, mens Diaos overgang vil være permanent. Dermed ser Liverpool-karrieren til en av de største floppene i klubbens historie ut til å være over.

Liverpool vil ikke motta penger for Diao, som de kjøpte for £5M fra franske Sedan i 2002, men får i alle fall kvittet seg med solide lønnsutgifter for det gjenværende året av senegaleserens kontrakt.

Mellor og Kromkamp forlater også klubben
Liverpool Echo bekrefter også at Neil Mellor er på vei til Preston for £500 000, mens Liverpool også er i samtaler med PSV Eindhoven om en £2M-overgang for Jan Kromkamp. I følge lokalavisen skal disse samtalene være kommet meget langt.

Kewell til Spurs?
Liverpool-fremtiden til Harry Kewell henger også i en tynn tråd. Liverpool verdsetter vingen til £5M, og Tottenham vurderer et kjøp før transferdeadline. Liverpool Echo har imidlertid liten tro på at denne overgangen blir en realitet i dette transfervinduet, ettersom Spurs fortsatt ikke har kommet med noe konkret bud på flankespilleren.