Dirk Kuyt bekreftet klar for Liverpool

På en pressekonferanse tidlig i ettermiddag bekreftet Benitez at Kuyt er 100 % klar for Liverpool. Nederlenderen skal spille med drakt nummer 18.

Endelig har altså Rafa fått sin mann – spissen han har jaktet på i hele sommer. Manageren forhørte seg også om den nederlandske landslagsspilleren i fjor, men prisen var da utenfor Liverpools rekkevidde.

Foran et fulltallig presskorps var det en stolt manager som kunne presentere sin ferskeste signering, og han gav også uttrykk for at han var glad og lykkelig over e3ndelig å kunne fullføre handelen.

- Jeg er fornøyd over å ha sikret Dirk til klubben fordi han vil bli en meget god spiller for oss. Jeg er lykkelig over å ha fått tak i en spiller vi har fulgt så lenge.

Rafa beskriver Kuyt på denne måten:
- Han er en spiller med stor fotballintelligens som jobber hardt og er god med ballen i beina. Kuyt beveger seg også bra og er en fantastisk avslutter. Jeg er sikker på at han kommer til å score mange mål for oss. Han gir oss flere muligheter med løp innenfor og utenfor boksen.

Liverpool bekreftet samtidig at hans den sjette nykommeren denne sommeren skal spille med draktnummer 18.

Manageren benyttet samtidig muligheten til å ønske spillere som har blitt solgt eller gått på utlån lykke til i sine nye klubber.

- Vi har solgt noen spillere og andre har gått på lån. De har gjort mye bra for klubben de siste årene og jeg ønsker å benytte anledningen til å ønske dem lykke til i sine nye klubber.

Han fortsatte imidlertid:

- Det var viktig å styrke stallen denne sesongen og jeg er fornøyd med støtten jeg har fått fra styret. Vi har kjøpt spillere som ikke har vært svært dyre i innkjøp. Det er imidlertid spillere med kvalitet som vi vet vil gjøre en god jobb for oss.