Djibril Cissé usikker mot Bolton

Hurtigtoget fra Frankrike har pådratt seg en liten skade, men vil trolig være med i troppen mot Bolton i ettermiddag. El-Hadji Diouf tilbake for Bolton.

Kl 16.00 er det på’n igjen da juleprogrammet gjør at Premier League i dag har sin fjerde spillerunde på en drøy uke.  Liverpool tar turen til Bolton i håp om å fortsette seiersrekken som kom opp i ti av ti mulige i og med seieren mot West Bromwich.

Djibril Cissé pådro hva som betegnes som en ”liten muskelskade” i sluttminuttene mot WBA og er usikker til oppgjøret på Reebok.  Fra før av er som kjent Fernando Morientes og Bolo Zenden skadet, slik at Rafael Benitez må vurdere om Florent Sinama-Pongolle skal være partneren til formspilleren Peter Crouch eller om han skal benytte Luis Garcia eller Harry Kewell ved siden av eller rett bak Crouchy.

Bolton røk 1-4 mot Man Utd på nyttårsaften, men har El-Hadji Diouf tilgjengelig igjen etter at den tidligere røde var ute med suspensjon.  Laget har dermed bare danske Henrik Pedersen uaktuell med skade.