Djibril sikter mot finale og VM

Cissé håper han kan avslutte sesongen på en måte som både sikrer ham spill i FA-Cup finalen og sluttspillet i VM. FA diskuterer appell i dag. Stevie G ikke på pallen til journalistene.

Angriper med klare mål
Robbie Fowler er ikke tilgjengelig i FA-Cupen og Luis Garcia mister trolig finalen mot West Ham med suspensjon.  Djibril Cissé er en av dem som kjemper hardt for å utnytte dette og sikre seg en plass på finalelaget i Cardiff.  Franskmannen har ikke fått mye tillit av Rafael Benitez, men to scoringer mot nettopp West Ham sist onsdag vil ha styrket hans muligheter til mer spilletid.

- Jeg var virkelig fornøyd med mine to scoringer og det var godt å sikre seg tre poeng mot et bra lag, sier Djibril selv.  - Jeg håper dette er en påminnelse om hva jeg kan gjøre like før cupfinalen.

- Jeg gjør mitt beste når jeg får sjansen til å spille, og det fungerte bra med tre angripere.  Jeg håper Raymond Domenech (fransk landslagstrener) har fått med seg at jeg scoret to mål.

- Dersom Luis er suspendert i finalen kan det være at det øker mine sjanser til å spille, men det tenker jeg ikke på nå.  Jeg håper virkelig at han får lov til å spille.  Han var så langt nede i garderoben etter kampen.  Vi prøvde å løfte ham, det er hva lagkamerater må gjøre i en slik situasjon.


Skjebnen til Luis snart avgjort
Appellen fra Liverpool om at tre kampers suspensjon fra Luis Garcia må bli omgjort, vil bli vurdert av det engelske fotballforbundet i dag.  West Ham har gjort det samme for Hayden Mullins, og manager Alan Pardew håpere at FA kan vise barmhjertighet i denne saken:  - Ut fra lovens bokstav, kan det være at de skulle vært utvist, men vi er alle enige om at FA bør vise barmhjertighet.

- Vi spiller mot hverandre i finalen slik at de vil ikke influere noen andre.  En bagatell av en situasjon har sørget for at de kan miste en svært spesiell dag.  Det vil være synd og skal dersom de skulle bli frarøvet hva jeg tror vil bli en glimrende finale.

- Det er ikke mye vi kan gjøre.  Vi kan appellere og vise våre følelser, og jeg håper man kan bruke sunn fornuft.  Jeg håper at straffen kan forminskes.  Hvis de ønsker tre kamper, kanskje to denne sesongen og en til høsten.


Henry ”Årets Spiller”
Thierry Henry er blitt historisk siden Englands sportsjournalister har kåret ham til Årets Spiller for tredje gang, noe som ikke har skjedd før.  Sir Stanley Matthews, Kenny Dalglish, John Barnes og Gary Lineker har alle mottatt prisen to ganger.

Steven Gerrard, som nylig fikk den samme tittelen valgt av spillerne, ble nummer fire på listen til journalistene.  John Terry og Wayne Rooney kom nærmest Henry.