Dudek må vente på medaljene

Jerzy Dudek får ikke tilbake medaljesamlingen sin før om to uker. Politiet leter nemlig etter bevis blant de stjålne fotballklenodiene. Ung spansk forsvarsspiller linkes.

Dudek må vente i to uker på medaljene
Jerzy Dudek må vente i to uker før han blir gjenforent med sin Champions League-medalje og de andre fotballklenodiene som ble stjålet fra hans bolig. Merseyside-politiet har bekreftet at polakkens medaljer, fotballtrøyer og andre gjenstander har blitt funnet, men disse blir inntil videre beholdt av politiet fordi man ønsker å undersøke dem nærmere i sin søken etter bevis mot de to innbruddstyvene.

Liverpool FC takket i går kveld politiet for å ha klart å finne medaljene og de andre klenodiene fra Dudeks karriere.

- Vi er veldig lettet over at Jerzys fotballrelaterte gjenstander har kommet til rette. Samlingen var uerstattelig, og vi ønsker å takke alle som var involvert i jobben med å få gjenstandene tilbake, uttaler en talsmann for Liverpool FC.

Ny spansk unggutt linkes
Liverpool skal følge den spanske unggutten Paco Regalón med argusøyne. Det hevder i alle fall den spanske sportsavisen Mundo Deportivo. Regalón spiller til daglig i Ateltico Madrid, og er forsvarsspiller. Han blir regnet som et av de mest lovende forsvarstalentene i spansk fotball, og er av den spanske skolen forsvarsspillere som liker å bidra offensivt. Regalón har fortsatt til gode å spille for Madrid-klubbens førstelag, men han har fått kamper for B-laget, selv om han først og fremst har tilhold på klubbens tredjelag. Han kan spille både høyreback og midtstopper.