EM-gull til Barragán

Spania U19 med Barragán vant U19-EM etter 2-1-seier i finalen mot Skottland. Nardiello har signert for West Bromwich. González fornøyd med tilværelsen. Mellor linket til Crewe.

Spania med Antonio Barragán beseiret Skottland 2-1 i kveldens finale i U19-EM. Spania tok ledelsen 2-0 etter scoringer av Alberto Bueno Calvo (Real Madrid), før Skottland reduserte tre minutter før slutt. Barragán spilte samtlige minutter i turneringen. Høyrebacken fortsetter nå karrieren i Spania. Liverpool og Deportivo La Coruña er enige om en overgangsavtale, der merseysiderne har sikret seg opsjon på gjenkjøp av spilleren. Den spanske toppdivisjonsklubben melder på sitt nettsted at det formelle nå skal være i orden, men Liverpool FC har fremdeles til gode å bekrefte overgangen.

Nardiello til West Bromwich
Michael Nardiello har signert en toårskontrakt med West Bromwich etter å ha imponert på to ukers prøvespill, melder wba.co.uk. U17-landslagsspilleren for England ble frigitt av Liverpool tidligere i sommer. Han debuterte for et ungt The Baggies i en målløs treningskamp mot Kidderminster for to uker siden, og tre dager senere hadde han en målgivende mot Bristol Rovers. Nardiello, som ankom Liverpool i fjor sommer fra Manchester United, vil fortsette sin utvikling på junior- og reservelagsnivå.

- Michael er fremdeles bare 17. Han vil konkurrere med våre to andre unge spisser, Rob Elvins og Stuart Nicholson, som viste fin fremgang sist sesong. Michael vil ligge rett bak dem, uttaler WBA-manager Bryan Robson.

- Michael imponerte oss med sin fantastiske holdning til trening og villighet til å lære. Han ønsker virkelig å jobbe hardt og forbedre seg, noe som gjør han til et fremragende håp for fremtiden. Forhåpentligvis vil Michael også utvikle sin internasjonale karriere hos oss, sier WBAs Akademi-manager Dan Ashworth.

Gonzalez fornøyd med tilværelsen i Liverpool
Mark González ser ut til å være svært tilfreds med de første ukene i Liverpool.
- Jeg vil spille der hvor Rafael Benitez ønsker meg, men min naturlige posisjon er på venstre. Mitt spill er basert på hurtighet, komme seg inn i straffeområdet og score mål. Alle, også i Chile og Spania, kaller meg ”Speedy” på grunn av etternavnet mitt, men også på grunn av min hurtighet.

- Jeg tror den engelske stilen vil passe meg. Den er raskere, sterkere og mer kraftfull. Alle går hardt på, selv på trening. Det er ikke slik i Spania. Man kan kjenne forskjellen umiddelbart. Jeg liker det, men jeg må også tilpasse meg – til treningsbanen og til å kjøre på veil side av veien!

- Jeg er overrasket over mine lagkamerater fordi det i andre klubber er en eller to som er kaldere enn andre, men det er ikke slik her.

- Alle har vært oppriktige, ingen later som de er din bestevenn. Det er ekte. Alle kommer godt overens, men for å være ærlige sliter jeg med å forstå dialektene til Robbie Fowler og Craig Bellamy.

Mellor linket til Crewe
Crewe ønsker forsterkninger i nagrepet. ”The Railwaymen” har ikke maktet å score i de tre siste treningskampene, mot Northwich Victoria, Liverpool og Wolves. Dario Gradi ønsket å sikre seg Neil Mellor på en låneavtale for to år siden, men Mellor valgte istedenfor å bli for å kjempe om en førstelagsplass på Anfield. Crewe skal allerede ha forespurt Liverpool om mulighetene til å få Mellor på lån. Mellor er for tiden tilbake i lett trening etter flere måneder på sidelinja med kneskade. Det er imidlertid fortsatt usikkert når spissen blir klar for spill igjen.