Emiliano Insua i aksjon

Liverpools argentinske 17-åring i U20 landskamp. Luis Garcia maner supporterne til å ha tålmodighet med de formsvake flankespillerne Mark Gonzalez og Jermaine Pennant.

2-2 for Insua
I en privatlandskamp mellom Argentina U20 og Chile U20 spilte Emiliano Insua 75 minutter.  Den 17-åringe venstrebacken signerte nylig for Liverpool, selv om den internasjonale klareringen fortsatt mangler.


Luis forsvarer kollegaer
Rafa Benitez har i et par kamper i det siste tydd til et 3-5-2 system, hvor han har benyttet Steve Finnan og John Arne Riise.  Dette mye fordi Jermaine Pennant og Mark Gonzalez har slitt med å etablere seg etter sine overganger til Anfield i sommer.  Sistnevnte er for tiden også ute med en hamstring skade, men håper å være friskmeldt innen kampen mot Fulham til lørdag.

Luis Garcia, heller ikke han ukjent med en vingrolle og kritikk fra tribunene, mener at det er viktig å gi nykommerne tid.

- Det å spille på vingen er aldri lett, det vet jeg alt om, sier spanjolen til LFC Magazine.

- Både Jermaine Pennant og Mark Gonzalez har fått en vanskelig start på deres liv i Liverpool.  De har vært plaget av skader og prøver fortsatt å tilpasse seg en ny klubb.

- Mark har kommet fra en annen liga, mens Jermaine ble kjøpt fra en klubben som var i andre enden av tabellen.  Kravene er annerledes i en klubb som Liverpool.

- Jeg vil be folk være tålmodige med dem begge, siden de utvilsomt er talentfulle spillere.  De har mye potensial og kan bli viktige spillere for denne klubben.  Det er alt for tidlig å bedømme dem.

- For angripere er det mye vanskeligere å gjøre et inntrykk i Premier League, og jeg vet fansen av og til er frustrerte over meg.  Jeg forstår problemene til Jermaine og Mark.

- Manageren ønsker at Jermaine og Mark skal utfordre og komme forbi spillere.  Det er ikke en lett jobb, for av og til kan du møte to spillere, ikke minst når du spiller hjemme.  Nøkkelen er å bare fortsette å prøve, uansett hva som skjer.  Hvis du blir påvirket av publikum, eller lar hodet synke, da vil situasjonen aldri bli bedre.  Hvis du gjemmer deg vil det være verre enn om du mister ballen i et forsøk på å runde en motspiller.

- Jeg har litt mer rutine og prøver og hjelpe dem.  Dette ikke bare fordi at de er mine lagkamerater, men fordi jeg mener de er gode og unge spillere med en god fremtid.  Jeg har fortalt dem at i fotball kan alt være forandret på et øyeblikk.  Det tar bare et sekund å score et mål og alt kan synes lysere.